«Στα 15 έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω»

O Τριαντάφυλλος μίλησε για την εμπειρία του στο πολυσυζητημένο φετινό Survivor αλλά και για τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του.
«Στα 15 έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω»
Ο Τριαντάφυλλος είναι σίγουρα ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα της φετινής σεζόν, χάρη στη συμμετοχή και τα κατορθώματά του στο Survivor. Οι πολυάριθμοι φανς του, μάλιστα του επεφύλαξαν υποδοχή ποδοσφαιρικού σταρ, κατά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο όπου διεξάγεται το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Όντας το πρόσωπο των ημερών λοιπόν ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Love it του ΣΚΑΙ για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε αρχικά στα μαλλιά του λέγοντας ότι «Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου, γιατί έκανα εμφύτευση. Αυτό ήθελε πάνω από 5-6 μήνες για να φυτρώσουν και το είχα έγνοια»

Από την άλλη απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση σχετική με το συμβόλαιό του «Το τι συμβόλαιο είχα εγώ για να φύγω από τη γυναίκα μου και τον γιο μου, δεν αφορά κανέναν».

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το παρελθόν του, τονίζοντας ότι «δεν έχω μεγάλη μόρφωση γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω νύχτα για να φέρω χρήματα στη μητέρα μου που ήταν χτυπημένη στο κεφάλι από το δυστύχημα και στην αδερφή μου. Είμαι περήφανος που δεν έχω σπουδάσει. Είμαι ένας άνθρωπος που ό,τι λέω, το λέω μέσα από την ψυχή μου. Πάνω από όλα ότι είμαστε άνθρωποι. Δεν παίζει ρόλο ούτε η μόρφωση, ούτε τα χρήματα, ούτε ποιος είσαι, ούτε αν έχεις δόξα. Αν μου δινόταν η ευκαιρία ξανά, δεν θα πήγαινα να μάθω ούτε γράμματα, ούτε να μορφωθώ»

Όσον αφορά το περιβόητο σκηνικό με την προσπάθεια δωροδοκίας στο ριάλιτι, αρκέστηκε να πει ότι «είχαμε κερδίσει ένα έπαθλο και ήμουν πολύ χαρούμενος. Τους είπα πως όταν βγούμε από εδώ, θα ήθελα να τους κάνω ένα δώρο. Τότε, ο Ασημακόπουλος μου είπε ότι του αρέσουν τα δώρα και του είπα "ΟΚ, ρε φίλε, μέχρι 2.000 ευρώ". Μου έχει πει πράγματα τρελά ο Ασημακόπουλος και δεν πρόκειται να τα πω ποτέ».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v