Σειρά διακόπτει συνεργασία με ηθοποιό-αρνητή

Η Εύα Χέρτσιγκ αποκλείστηκε από τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς, επειδή αρνείται να εμβολιαστεί, δηλώνοντας ότι φοβάται τις παρενέργειες του εμβολίου.
Σειρά διακόπτει συνεργασία με ηθοποιό-αρνητή
Η εταιρεία που έχει αναλάβει την παραγωγή της αστυνομικής σειράς «Αστυνομικές Ιστορίες από την Στυρία» ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας της με την Αυστριακή ηθοποιό Εύα Χέρτσιγκ, όταν εκείνη αρνήθηκε να εμβολιαστεί. Η εταιρεία παραγωγής επικαλέστηκε την εφαρμογή των μέτρων δέουσας επιμέλειας και την επαγγελματική δεοντολογία, για να υπερασπιστεί την απόφασή της.

Η σειρά πρόκειται να προβληθεί στη δημόσια τηλεόραση Αυστρίας και Γερμανίας, και συγκεκριμένα στα κανάλια ORF και ARD. Το σενάριο τώρα θα αναπροσαρμοστεί, προκειμένου να μην περιλαμβάνει την εμπειρογνώμονα της Αστυνομίας που θα υποδυόταν η Χέρτσιγκ.

Η 48χρονη ηθοποιός, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα της, δικαιολόγησε την στάση της στην γερμανική εφημερίδα Bild, λέγοντας πως θεωρεί ότι δεν έχει γίνει επαρκής έρευνα για τα εμβόλια του κορωνοϊού. «Η απόφαση δεν μου ήταν εύκολη, διότι συνεπάγεται απώλεια εισοδήματος που είχα υπολογίσει. Είμαι ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών, τα οποία πρέπει φυσικά να φροντίσω. Αλλά δεν θέλω και δεν μπορώ να υποκύψω. Επομένως δεν θα εμβολιαστώ, ανεξαρτήτως του διακυβεύματος», εξηγεί η ηθοποιός, σημειώνοντας πως γνωρίζει πως θα χαρακτηριστεί ακροδεξιά ή αρνήτρια του κορωνοϊού, αλλά «και οι δύο (χαρακτηρισμοί) είναι τόσο σκληροί όσο και λάθος».

Σε συνέντευξή της στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων dpa, ανέφερε ότι η ανησυχία της σχετικά με τα εμβόλια αφορά το ενδεχόμενο σοβαρών παρενεργειών.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v