SPECIALSΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Αν σου βρίσκονται 453 ευρώ, αγοράζεις σπιτάκι στην Ιαπωνία

Στην περιοχή του Ναγκάνο μπορείς να βρεις πάρα πολύ οικονομικές λύσεις, αν θες να αγοράσεις σπίτι στη χώρα του «Ανατέλλοντος Ηλίου».

Αν σου βρίσκονται 453 ευρώ, αγοράζεις σπιτάκι στην Ιαπωνία

Πριν κανέναν μήνα περίπου είχαμε μάθει ότι στη γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα σε χωριό της Σικελίας, βγάζανε σπίτια στο σφυρί με τιμής αγορά μόλις 1 ευρώ

Αρκετά μίλια πιο μακριά στην λατρεμένη Ιαπωνία, φαίνεται πως επηρεάστηκαν από τους Ιταλούς κι έριξαν στα τάρταρα τις αντικειμενικές αξίες των σπιτιών με αποτέλεσμα να μπορείς να αγοράσεις κατοικία και στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου με λίγα ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του VICE ο πληθυσμός της Ιαπωνίας έχει μειωθεί με αποτέλεσμα πολλά σπίτια να μένουν εγκαταλελειμμένα, χωρίς κανέναν ιδιοκτήτη ή ενδιαφερόμενο. Για αυτό τον λόγο οι τοπικές κυβερνήσεις στο Ναγκάνο πήραν την απόφαση να διαθέσουν κάποια από τα παραπάνω σπίτια σε σχεδόν εξευτελιστικές τιμές, την ώρα που κάποια εξ’ αυτών δίνονται δωρεάν.

Μάλιστα, η δημοτική κυβέρνηση του Ναγκάνο, προκειμένου να προσελκύσει αγοραστές δημιούργησε το σχετικό σάιτ akiya bank, το οποίο και συγκεντρώνει όλα τα προγράμματα επιχορηγήσεων για την αγορά σπιτιών (akiyas) στην ευρύτερη περιοχή.  Πολύ εύκολα μπορείς να βρεις σπίτι, τεραφίκι πράγμα όπως αυτό της παραπάνω φωτογραφίας χωρίς να ξοδέψεις περισσότερα από 453 ευρώ. Λογικά θα γλιτώνεις και τον ΕΝΦΙΑ, επομένως δεν χάνεις κάτι να το σκεφτείς και πού ξέρεις; Μπορεί να τυχερό σου, να είναι στο Ναγκάνο.
 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2