Κέλλας για κορωνογιορτή: «Ήταν μια ανθρώπινη στιγμή»

Ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας δικαιολογήθηκε για την παρουσία του σε γιορτή μετά μουσικής, λέγοντας πως ήταν «μια ανθρώπινη στιγμή».
Κέλλας για κορωνογιορτή: «Ήταν μια ανθρώπινη στιγμή»

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί από χθες στο διαδίκτυο, με φωτογραφία την οποία δημοσίευσε το Documento και δείχνει τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστο Κέλλα να γλεντά μετά μουσικής σε γάμο φίλο του, τη στιγμή που κάτι τέτοιο απαγορεύεται σύμφωνα με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού.



Ο κ. Κέλλας ήταν ένας από τους πρώτους βουλευτές που νόσησαν από κορωνοϊό ωστόσο στη φωτογραφία που γρήγορα έγινε viral φαίνεται να χτυπά παλαμάκια σε φίλο του ο οποίος επιδεικνύει τις χορευτικές του ικανότητες. Η φωτογραφία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, μιας και ο βουλευτής δεν φορά ούτε προστατευτική μάσκα.

Ο κ. Κέλλας αναγκάστηκε να πάρει θέση γιατί η φωτογραφία του έκανε τον γύρο του διαδικτύου και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι πρόκειται για μια ανθρώπινη στιγμή. Συγκεκριμένα έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Για το δημοσίευμα του @documentonews και όσους το αναπαράγουν.... Ανθρώπινη στιγμή, σε ΣΠΙΤΙ αδερφικού μου φίλου, που βάπτιζε την εγγονή του.

Συγνώμη, αλλά υπάρχουν και αυτές οι στιγμές...».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v