Η πρώτη εταιρεία που θεσμοθετεί διαλείμματα για… αυνανισμό

Μισάωρα διαλείμματα για αυνανισμό αποφάσισε να επιτρέψει στο προσωπικό της η διευθύνουσα σύμβουλος της Erika Lust Films.
Η πρώτη εταιρεία που θεσμοθετεί διαλείμματα για… αυνανισμό
Την Erika Lust σου την είχαμε συστήσει πριν από λίγο καιρό ως την ταλαντούχα δημιουργό και πρωτοπόρο της βιομηχανίας του πορνό που φτιάχνεται από γυναίκες για γυναίκες

Πριν από λίγο καιρό, η σκηνοθέτης, παραγωγός και CEO της εταιρείας Erika Lust Films είδε το όνομά της ξανά στα πρωτοσέλιδα του παγκόσμιου τύπου, ως η πρώτη διευθύντρια εταιρείας που θεσμοθετεί μισάωρα διαλείμματα για αυνανισμό, φτιάχνοντας μάλιστα και ειδικούς «σταθμούς αυνανισμού» στα γραφεία της στη Βαρκελώνη.

Η ίδια δήλωσε πως ελπίζει να κανονικοποιήσει τον αυνανισμό, επιτρέποντας στους 36 υπαλλήλους της να χαλαρώνουν από τη δουλειά. «Εκτιμώ τους υπαλλήλους μου και ξέρω πως όταν νιώθουν καλά, κάνουμε καλή δουλειά. Με την πανδημία και την τεράστια αλλαγή στον τρόπο που ζούμε τις ζωές μας, άρχισα να παρατηρώ πως ήταν κάπως σφιγμένοι και δούλευαν με λιγότερη ενέργεια απ’ ό,τι πριν. Ξέροντας λοιπόν ότι υπάρχει μόνο ένα πράγμα που θα κάνει τους πάντες να νιώσουν καλά, έστησα έναν ιδιωτικό ‘σταθμό αυνανισμού’ για να το απολαύσουν».

Η Erika ξεκίνησε την πρωτοβουλία τον Μάιο, που είναι ανακηρυγμένος και μήνας αυνανισμού, σκοπεύει όμως όπως λέει να κρατήσει τα μισάωρα διαλείμματα όλο τον χρόνο. Οι υπάλληλοί της είναι, φυσικά, χαρούμενοι με τον νέο κανονισμό.

«Φαντάσου το εξής» λέει η Cat, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας και περιεχομένου της εταιρείας «μια ομάδα χαρούμενων υπαλλήλων που είναι παραγωγικοί επειδή είχαν στο πρόγραμμά τους χρόνο για να κάνουν τον εαυτό τους να αισθανθεί καλά. Ένα διάλειμμα για αυνανισμό στη δουλειά μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη συγκέντρωση, λιγότερη επιθετικότητα, μεγαλύτερη παραγωγικότητα και καλύτερη ομαδική εργασία».

«Έχει αποδειχθεί πως ο αυνανισμός δεν σε κάνει απλώς πιο χαρούμενο, πιο χαλαρό και περισσότερο συγκεντρωμένο, αλλά είναι επίσης πολύτιμος για τη δημιουργικότητα» λέει η Avril, κλινική σεξολόγος που επίσης εργάζεται στην εταιρεία. «Συν ότι εκκρίνει ενδορφίνες, σε βοηθά να αποσυμπιεστείς και να αποβάλλεις την ένταση και το στρες. Βασικά, είναι το τέλειο φάρμακο για μια αγχωτική μέρα στη δουλειά».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v