Ok σε Φουρθιώτη για συνδρομητική τηλεόραση -ειδική διατροφή

Εγκρίθηκαν τα αιτήματα του Μένιου Φουρθιώτη στη δικαιοσύνη και πλέον απολαμβάνει συνδρομητική τηλεόραση και ειδική διατροφή στο κελί του.
Ok σε Φουρθιώτη για συνδρομητική τηλεόραση -ειδική διατροφή
Άλλο ένα επεισόδιο στην υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη γράφτηκε αυτές τις μέρες με την ελληνική δικαιοσύνη να ικανοποιεί κάποια «περίεργα» αιτήματά του. Όπως είχε αναδειχθεί από μια σειρά δημοσιευμάτων ο τηλεπαρουσιαστής είχε καταθέσει κάποια αιτήματα στο δικαστικό συμβούλιο, με βάση τα οποία ήθελε να έχει συνδρομητική τηλεόραση στο κελί του, προκειμένου να συνεχίζει να παρακολουθεί τις εκπομπές που τον ενδιαφέρουν.

Παράλληλα ο Μένιος Φουρθιώτης, μέσω των εκπροσώπων του αιτήθηκε ειδικής διατροφής λόγω του θέματος υγείας που αντιμετωπίζει, προκειμένου να μην σιτίζεται όπως οι υπόλοιποι κρατούμενοι από το φαγητό της κουζίνας της φυλακής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, αμφότερα τα αιτήματα του παρουσιαστή έγιναν δεκτά. Έτσι λοιπόν τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Μένιος Φουρθιώτης έχει πρόσβαση σε δύο συνδρομητικές πλατφόρμες, μέσω των οποίων θα μπορεί να απολαμβάνει τις αγαπημένες του εκπομπές.

Αντίστοιχα άτομο του συγγενικού του περιβάλλοντος, θα πηγαίνει μία φορά την εβδομάδα φαγητά που προβλέπει το πρόγραμμα της ειδικής διατροφής που πρέπει να ακολουθεί ο προφυλακισμένος. Ο Μένιος Φουρθιώτης θα διατηρεί τα φαγητά στο ψυγείο του κελιού του και θα τα ζεσταίνει στην κοινόχρηστη κουζίνα.

Από ότι φαίνεται τελικά της φυλακής τα σίδερα είναι μάλλον για τους τηλεπαρουσιαστές.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v