Επιχείρηση στη Βέροια δίνει 300 ευρώ σε όσους εμβολιαστούν

Ένας επιχειρηματίας στη Βέροια αποφάσισε να δώσει μποναμά 300 ευρώ στους υπαλλήλους του που θα εμβολιαστούν κατά της Covid-19.
Επιχείρηση στη Βέροια δίνει 300 ευρώ σε όσους εμβολιαστούν
Μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κυρίως γιατρούς αλλά και κυβερνητικά στελέχη να προτρέπουν τους πολίτες να εμβολιαστούν προκειμένου να χτίσουμε το τείχος της ανοσίας που θα μας βγάλει από το σκοτεινό τούνελ της πανδημίας.

Ένας επιχειρηματίας στη Βέροια ωστόσο αποφάσισε να δώσει ένα έξτρα κίνητρο στους υπαλλήλους του που θα εμβολιαστούν κατά της Covid-19, επιβραβεύοντας τους με 300 ευρώ τον καθένα.

Ο Σπύρος Ζερβός, ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ στη Βέροια διάλεξε να πριμοδοτήσει τους εργαζόμενους του που θα κάνουν το εμβόλιο με σκοπό να κάνει υγειονομικά ασφαλή την επιχείρησή του. Ο κ. Ζερβός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό Open και δήλωσε σχετικά: «αυτό που φαίνεται παράξενο, εγώ το βλέπω απλούστατο, υπό την έννοια ότι η κίνηση αφήνει απ' έξω τον Covid-19. Είναι μια επένδυση για την επιχείρησή μου, δεν κινδυνεύουν όσοι εργάζονται σε μένα, οι οικογένειές τους, εγώ. Δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον για την επιχείρηση και προσφέρουμε στο τείχος ανοσίας για να απαλλαγούμε από αυτή την υπόθεση».

Ανέφερε ακόμη  ότι οι περισσότεροι υπάλληλοι ήδη είχαν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό και με τον μποναμά των 300 ευρώ θέλησε να τους επιβραβεύσει.

«Γι' αυτούς δεν ήταν κάτι καινούργιο, γιατί κάθε Χριστούγεννα τους δίνω και πριμ παραγωγικότητας», τόνισε παράλληλα, σημειώνοντας ότι απασχολεί 15 υπαλλήλους συνολικά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v