Πότε θα ξανακούσουμε μουσική στα μπαρ;

Περιμένοντας τις επόμενες ανάσες ελευθέριας, μαθαίνουμε πότε θα ανοίξουν σινεμά, γυμναστήρια και πότε επιτέλους θα ακούσουμε μουσική στα μπαρ.
Πότε θα ξανακούσουμε μουσική στα μπαρ;
Το λοκντάουν μας χαιρέτησε πριν λίγες μέρες και πλέον ονειρευόμαστε τη στιγμή που θα αρθούν κι οι υπόλοιποι περιορισμοί, καθιστώντας ελεύθερες δραστηριότητες που λατρεύουμε. Την προσεχή Παρασκευή, 21 Μαΐου έχουμε έναν πολύ καλό λόγο να γιορτάζουμε μιας και ανοίγουν επιτέλους οι θερινοί σινεμάδες της χώρας, γιατί το πολύ το Netflix το βαριέται κι ο Θεός. Τα σινεμά θα έχουν πληρότητα 75% σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρμοδίων.

Με βάση τα όσα έχουν ήδη προαναγγείλει κυβερνητικοί αξιωματούχοι στις 28 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι ζωντανές θεατρικές και μουσικές παραστάσεις σε ανοιχτούς χώρους ενώ στο τέλος του μήνα αναμένεται να ανοίξουν τα γυμναστήρια, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Επόμενος στόχος είναι το άνοιγμα των καταστημάτων που λειτουργούν αποκλειστικά ως μπαρ, ωστόσο όλες οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα που θα ισχύουν στη χώρα τις επόμενες μέρες.

Αντίστοιχα στην Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων θα συζητηθεί και το θέμα της μουσικής στην εστίασης, η οποία όπως όλα δείχνουν είναι εξαιρετικά πιθανό να επιτραπεί από τον Ιούνιο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v