3 δις δολάρια πλουσιότερη έγινε η Μελίντα Γκέιτς μετά το διαζύγιο

Κατά 3 δισεκατομμύρια δολαριάκια πλουσιότερη έγινε η Μελίντα Γκέιτς μετά το διαζύγιο της με τον Μπιλ. Δεν τα λέμε εμείς. Το Bloomberg τα λέει.
3 δις δολάρια πλουσιότερη έγινε η Μελίντα Γκέιτς μετά το διαζύγιο
Τον τελευταίο χρόνο έχει αναφερθεί πολλές φορές το όνομα του Μπιλ Γκέιτς και της συζύγου του Μελίντα. Αρχικά για τις ανεπιτυχείς όπως όλα δείχνουν προσπάθειες του δεύτερου να μας τσιπάρει 5G μέσω των εμβολίων κατά του κορωνοϊού. Έπειτα λόγω του πολύκροτου διαζυγίου τους, το οποία βρέθηκε στα εξώφυλλα αρκετών σκανδαλοθηρικών και μη εφημερίδων, περιοδικών και ιστοσελίδων.

Το Bloomberg μάλιστα σε δημοσίευμά του ανάφερε ότι η Μελίντα Γκέιτς πρώην σύζυγος Μπιλ έγινε κατά 3 δισεκατομμύρια δολάρια πλουσιότερη, μια μόλις μέρα μετά από το διαζύγιό τους.

Συγκεκριμένα, η Cascade επενδυτική, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Μπιλ Γκέιτς, μετέφερε μετοχές από την εταιρεία Deere & Co. στην Μελίντα Γκέιτς, αυξάνοντας το συνολικό ποσό χρημάτων στον λογαριασμό της κατά 3 δισεκατομμύρια δολάρια, από την ημέρα της ανακοίνωσης του διαζύγιού.

Ωστόσο υπήρξαν κι άλλες παρόμοιες κινήσεις λογαριασμών, οι οποίες αφορούσαν σε μετοχές εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Μεξικό, όπως η Cocacola, η Grupo Televisa και μετοχές αξίας 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Εθνικού Δικτύου Σιδηροδρόμων του Καναδά.

Αν νομίζεις παρόλα αυτά πως εδώ τελειώνουν τα ιλιγγιώδη χρηματικά ποσά που συναποτελούσαν την κοινή περιουσία του ζευγαριού πριν χωρίσει, κάνεις λάθος. Από το περιβόητο ράντσο Μπάφαλο Μπιλ στο Γουαόμινγκ, μέχρι την τεράστια βίλα στη Νότια Καλιφόρνια αλλά και τους κοινούς λογαριασμούς δισεκατομμυρίων δολαρίων που διαθέτουν η Μελίντα κι ο Μπιλ έχουν ακόμη πολλά περιουσιακά ζητήματα να διευθετήσουν, όσο εσύ τσακώνεσαι ακόμη με την πρώην σου για μια 32άρα τηλεόραση που είχατε στο σαλόνι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v