Πώς κύλησε η πρώτη μέρα στις οργανωμένες παραλίες;

Ο φακός του in2life βρέθηκε στην Ακτή του Ήλιου το Σάββατο 8 Μαΐου, πρώτη μέρα λειτουργίας των οργανωμένων παραλιών, και κατέγραψε στιγμιότυπα σχεδόν καλοκαιρινά.
Πώς κύλησε η πρώτη μέρα στις οργανωμένες παραλίες;
Φωτογραφίες: Βασίλης Μπεκροδημήτρης

Το Σάββατο 8 Μαΐου οι οργανωμένες παραλίες άνοιξαν και πάλι πανηγυρικά τις πόρτες τους, με τον ήλιο να λάμπει και την θερμοκρασία σε ένα ιδανικό 30άρι. Ό,τι πρέπει δηλαδή για τις πρώτες μαγιάτικες βουτιές –έστω, πλατσουρίσματα για τους λιγότερο γενναίους εξ ημών, καθότι οι αλήθειες να λέγονται, τα νερά παραμένουν μπούζι.

Ο φακός του in2life βρέθηκε να γιορτάζει ένα ακόμα άνοιγμα, μετά από αυτά των διαδημοτικών μετακινήσεων και της εστίασης, και κατέγραψε ανάμεσα στις βουτιές στιγμιότυπα που έχουν κάτι από αέρα καλοκαιριού.

Μπορεί τα live στα οποία μας είχε καλομάθει τα προηγούμενα χρόνια το Bolivar Beach Bar φέτος να είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν –τουλάχιστον στη συνηθισμένη τους κλίμακα– το κέφι του όμως συνεχίζει αμείωτο, οι ξύλινες ξαπλώστρες έχουν πάρει θέση πάνω στην αφράτη αμμουδιά, και οι βουτιές προβλέπονται… ξέφρενες φέτος το καλοκαίρι.

Αν δεν είσαι λάτρης της ξαπλώστρας, η παραλία έχει ως γνωστόν και άφθονο ελεύθερο χώρο για να απλώσεις τις πετσέτες, τις ψάθες και τα κουβαδάκια σου με ασφαλέστατες αποστάσεις. Τα Σαββατοκύριακα η είσοδος κοστίζει 8€ και τις καθημερινές 6€, με το ωράριο λειτουργίας να διαμορφώνεται για φέτος από τις 8.00 το πρωί ως τις 20.00 το βράδυ.



























Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v