Εντυπωσιακή 3D αναπαράσταση μεγάλων Αρχαίων Ελλήνων

Πώς να έμοιαζαν άραγε σήμερα οι μεγάλοι Έλληνες της αρχαιότητας; Ένας Κύπριος χρησιμοποίησε 3D modelling software και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.
Εντυπωσιακή 3D αναπαράσταση μεγάλων Αρχαίων Ελλήνων
Σωκράτης, Δημοσθένης, Περικλής, Αριστοτέλης, Σοφοκλής. Επιφανείς άνδρες της Αρχαίας Ελλάδας οι μορφές των οποίων αποτυπώνονται σε αγάλματα και ζωγραφιές με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον ρεαλισμό της απεικόνισης.

Χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας όμως και του 3D modelling software, ο Κύπριος Παναγιώτης Κωνσταντίνου κατάφερε να «ζωντανεύσει» τα πρόσωπά τους, μετατρέποντάς τους σε κινούμενες έγχρωμες εικόνες με εκφράσεις άκρως ρεαλιστικές.

Τα βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι του με τις μορφές τους είναι εντυπωσιακά και εκφράζουν μια περίεργη οικειότητα, σαν να πρόκειται για ανθρώπους που κάλλιστα θα μπορούσαμε να δούμε γύρω μας σήμερα.

Στο πρώτο βίντεο, περιλαμβάνεται η μοντελοποίηση των Σωκράτη, Δημοσθένη, Περικλή, Αριστοτέλη, Σοφοκλή, Ξενοφώντα και Θεμιστοκλή.



Στο δεύτερο βίντεο εμφανίζονται οι Αριστοφάνης, Ιπποκράτης, Φίλιππος Β’, Επίκουρος, Σόλων, Ηρόδοτος και Πανύασις.



Στα υπόλοιπα βίντεο του καναλιού βρίσκουμε επίσης μοντελοποιήσεις των Ρωμαίων, τον Φαραώ, και των Βυζαντινών με εξίσου εντυπωσιακές εικόνες.







Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v