Διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη μπήκε να κλέψει και... κοιμήθηκε

Ένας διαρρήκτης για γέλια, συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας ενώ έπαιρνε έναν υπνάκο στο σπίτι που μπήκε για να κλέψει.
Διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη μπήκε να κλέψει και... κοιμήθηκε
Αποφασίζεις να κλέψεις ένα σπίτι. Μπαίνεις μέσα, αφαιρείς κάποια αντικείμενα και μετά τι κάνεις; Όπου φύγει φύγει; Φυσικά και όχι. Κάθεσαι στο σπίτι και ρίχνεις έναν υπνάκο.

Αυτό το μοτίβο ακολούθησε ένας 23χρονος από το Μαρόκο, ο οποίος αφού μπήκε σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη, μάλλον βρήκε ελκυστική την ιδέα να ξεκουραστεί λίγο από την ταλαιπωρία της διάρρηξης.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο 23χρονος έκανε το «ντου» βραδινή ώρα και αφού εισήλθε παράνομα σε οικία στην περιοχή της Σταυρούπολης, αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό της.

Κατά την παραμονή του στο σπίτι, αφέθηκε στην αγκαλιά του Μορφέα.

Αγκαλιά η οποία σύντομα αντικαταστάθηκε από εκείνη του Νόμου, μιας και η Αστυνομία αποφάσισε να τον ξυπνήσει, διαταράσσοντας τα όνειρά του με τον χειρότερο τρόπο.

Κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, μικροποσότητα κάνναβης και περισσότερα από 1.000 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και δεν μπορούσε να τα δικαιολογήσει.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο άτυχος και υπναράς νεαρός, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα για να ξεκουραστεί μια και καλή πίσω από τα σίδερα.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v