Κλειδώθηκαν σε café για να γλιτώσουν το πρόστιμο κι η αστυνομία φώναξε κλειδαρά

Η απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία της ημέρας μας έρχεται από την Πάτρα, όπου η αστυνομία κάλεσε κλειδαρά για να κόψει πρόστιμα σε θαμώνες café.
Κλειδώθηκαν σε café για να γλιτώσουν το πρόστιμο κι η αστυνομία φώναξε κλειδαρά
Εσύ τι κάνεις όταν βλέπεις την αστυνομία να ‘ρχεται καταπάνω σου σε καιρούς λοκντάουν; Έξι θαμώνες καφετέριας στα Δεμένικα Πατρών, πάντως, πανικοβλήθηκαν χτες το βράδυ όταν είδαν τους φάρους τριών περιπολικών να πλησιάζουν το μαγαζί, κι έκαναν… αυτό που κάνει κάθε άνθρωπος που φοβάται. Κλείδωσαν την πόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, οι θαμώνες βρίσκονταν στον εσωτερικό χώρο του café όταν έφτασε η αστυνομία. Μέχρι να σπεύσει στο σημείο εισαγγελέας, οι αστυνομικοί παρέμειναν αρκετή ώρα στον εξωτερικό χώρο, καθώς οι άνθρωποι μέσα αρνούνταν να ανοίξουν την πόρτα.

Τελικά, ο εισαγγελέας έδωσε την σχετική εντολή να ανοίξει η πόρτα, και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να καλέσουν… κλειδαρά για να αναλάβει το έργο.

Πράγματι, ο κλειδαράς που ήρθε άνοιξε την πόρτα, και η αστυνομία έκοψε πρόστιμα των 600€ (300€ για μη χρήση μάσκας και 300€ για μετακίνηση) στους έξι θαμώνες, και 5.000€ στον ιδιοκτήτη του café, ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v