Αυτός είναι ο νέος εντυπωσιακός φωτισμός του Καλλιμάρμαρου

Εγκαινιάστηκε ο νέος, υποβλητικός φωτισμός του Παναθηναϊκού Σταδίου. Δείτε το βίντεο από την τελετή της Δευτέρας 29/3.
Αυτός είναι ο νέος εντυπωσιακός φωτισμός του Καλλιμάρμαρου
Για πρώτη φορά χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα τα φώτα που θα βλέπουμε πλέον στο Παναθηναϊκό Στάδιο, τα οποία επιτρέπουν την αυξομείωση του λευκού καθώς πέφτει το σκοτάδι, δημιουργώντας τον φαντασμαγορικό φωτισμό που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση του νέου φωτισμού στο Καλλιμάρμαρο, που αποφασίστηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, έκανε ο Γιώργος Τέλλος, υπεύθυνος μεταξύ άλλων για τους φωτισμούς των Χειμερινών Ολυμπιακών στο Σότσι, αλλά και για τα πολύχρωμα φώτα που άλλαζαν χρώματα τον Δεκέμβριο του 2019 στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Ο νέος, εντυπωσιακός φωτισμός του Καλλιμάρμαρου εγκαινιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Μαρτίου σε μια μικρή συμβολική τελετή παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρου Καπράλου και του Προέδρου της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως «η Ελλάδα γέννησε δύο φορές τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μία στην Αρχαία Ολυμπία και μία εδώ, στο Παναθηναϊκό Στάδιο το 1896. Οι Έλληνες έδωσαν στην ανθρωπότητα το δώρο των Ολυμπιακών Αγώνων. Μαζί έδωσαν και το δώρο της δημοκρατίας. Με το νέο φωτισμό του Παναθηναϊκού Σταδίου αυτή η κληρονομιά θα γίνει ακόμα πιο λαμπρή και θα φωτίζει τον κόσμο».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v