Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή

Ένα σοκαριστικό βίντεο - ντοκουμέντο καταγράφει την σύγκρουση που κόστισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσονα.
Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή
Ένα βίντεο από ψηλά, που δείχνει με ανατριχιαστική λεπτομέρεια το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή έξω από την Βουλή, κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στο Ίντερνετ.

Το βίντεο δείχνει καρέ καρέ τη στιγμή που η μοτοσικλέτα του άτυχου Ιάσονα χτυπά στο πίσω μέρος το μαύρο αυτοκίνητο της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Από την πρόσκρουση, φαίνεται ότι φεύγει το κράνος από το κεφάλι του, και ο οδηγός εκτοξεύεται και πέφτει με το κεφάλι στο οδόστρωμα.

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του, «το βίντεο έφτασε στην ηλεκτρονική θυρίδα του καναλιού με επισήμανση ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και πρόκειται για το δυστύχημα που συνέβη έξω από την Βουλή την Παρασκευή 12/3/21. Το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη λόγω και της έκτασης που πήρε το περιστατικό στην επικαιρότητα.»



Υπενθυμίζεται πως η προανακριτική διαδικασία από την Τροχαία Αθηνών για το τροχαίο συνεχίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί και καταθέσει ως αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ένας οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, ένας διανομέας και ο οδηγός ενός ταξί.

Παράλληλα, ένορκη διοικητική εξέταση έχει διαταχθεί σε βάρος του αστυνομικού της Τροχαίας που εμφανίζεται σε βίντεο να προπηλακίζει τον διανομέα, λίγο μετά το τροχαίο δυστύχημα.
 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v