Τι λέει το χρώμα των εσωρούχων για το χαρακτήρα σου

Κόκκινο της φωτιάς ή μήπως λευκό της αγνότητας; Μαύρο που πάει με όλα; Άνοιξέ μας τη ντουλάπα σου και άσε μας να κρίνουμε τον χαρακτήρα με βάση τα εσώρουχά σου.
Τι λέει το χρώμα των εσωρούχων για το χαρακτήρα σου
Όχι, τα εσώρουχα δεν μπορούν να… μιλήσουν για το τι άνθρωπος είσαι, όμως το τι φοράς μπορεί να δείχνει κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα σου, στο κρεβάτι ή και γενικότερα τελος σπάντων.

Ακούγεται κάπως αφελές βέβαια, σαν να πιστεύεις ότι τα ζώδια ισχύουν ένα πράγμα, όμως αρκετός κόσμος αγοράζει εσώρουχα με βάση τον χαρακτήρα του ή το μήνυμα που θέλει να στείλει και δεν τους αδικούμε.

Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει να εμβαθύνεις λίγο επί του θέματος, τότε ρίξε μια ματιά στα παρακάτω χρώματα και τα βάιμπς που εκπέμπει το καθένα.

Μαύρο

Κλασικό, ασφαλές, και ελάχιστα τολμηρό, ένα μαύρο σλιπ ή ένα ζευγάρι μαύρα εσώρουχα μπορεί να μην δείχνουν ταπεραμέντο, όμως εγγυώνται ασφάλεια και σταθερότητα. Αν έχεις μπόλικα από δαύτα στο συρτάρι σου, τότε πιθανότητα δείχνεις σίγουρος/η για τον εαυτό σου και είσαι από εκείνους που δεν τους ενδιαφέρει και τόσο να ρισκάρουν.

Μπλε

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα χρώμα που δείχνει τύπο περιπετειώδη. Προφανώς και υπάρχουν μπόλικες αποχρώσεις του μπλε – μπλε ελεκτρίκ, μπλε ρουαγιάλ κ.α. – όμως όλες δείχνουν κάποιου είδους τόλμη. Νιώθεις αισθησιακός/η; Προτίμησε ένα ζευγάρι γαλάζια εσώρουχα. Νιώθεις  νεαρός και περιπετειώδης; Τότε το μπλε ελεκτρίκ είναι για σένα. Νιώθεις τολμηρός και έτοιμος για τα πάντα; Τότε το ρόγιαλ μπλου σου δίνει αριστοκρατικό αέρα. Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις αρκετά μπλε εσώρουχα, τότε μάλλον είσαι έτοιμος για περιπέτειες, χωρίς όμως να χάνεις την καλαισθησία σου.

Κόκκινο

Δεν είναι μόνο το κλισέ που το ακολουθεί, το κόκκινο χρώμα όντως δηλώνει πάθος. Αν παρ’ όλα αυτά θες να αγοράσεις κόκκινα εσώρουχα τότε μάλλον έχεις κάτι στο μυαλό σου, δεν θα το κάνεις τυχαία. Ένα σετ κόκκινα εσώρουχα υποδηλώνουν ρομαντισμό και πάθος ή και τα δύο – το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Αν πάλι στην ντουλάπα σου… ξεχειλίζει το κόκκινο, τότε κατά πάσα πιθανότητα έχεις 100% εμπιστοσύνη στη σεξουαλικότητά σου. Από την άλλη πλευρά, τα οικονομικά σου πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση –γιατί ναι, τα ποιοτικά κόκκινα εσώρουχα συνήθως είναι ακριβά.

Λευκά

Σε αντίθεση με τα κόκκινα του πάθους, τα λευκά εσώρουχα συνδέονται με την αγνότητα και την αθωότητα των νεανικών μας χρόνων. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως όσοι φορούν λευκά εσώρουχα είναι… παιδάκια. Αντίθετα, πέρα από την αγνότητα, τα λευκά εσώρουχα δείχνουν πως αυτός που τα φορά είναι ανοιχτός σε νέες προκλήσεις. Αν λοιπόν η πλειοψηφία των εσωρούχων σου είναι λευκού χρώματος, τότε πιθανότατα είσαι από εκείνους που συνδυάζουν την αφέλεια και το ρίσκο της νιότης με τη σιγουριά της ενήλικης ζωής. Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό;
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v