"Δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι και είμαι ευτυχισμένος" (βίντεο)

Ο αγαπημένος σεναριογράφος αποδόμησε υπέροχα τις δηλώσεις Κούγια περί «ευτυχίας» και «φυσιολογικότητας».
Δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι και είμαι ευτυχισμένος (βίντεο)
Καλεσμένος στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ το βράδυ της Δευτέρας, ο σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε με μοναδικό τρόπο στην χθεσινή επίθεση που δέχτηκε από τον Αλέξη Κούγια μέσω επιστολής.

Η επιστολή του δικηγόρου ανέφερε:

"Ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη, αυτό το νέο πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας» επί 3 ώρες, ανέλυε –παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών και ο οποίος τόλμησε, για να προσβάλει τη τιμή και την υπόληψή μου και να θίξει τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας, και ανήρτησε μια φωτογραφία μου μετά από επίθεση από μπράβο, για την οποία εκκρεμεί ποινική δικογραφία, του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια".

«Δεν ξαφνιάστηκα» είπε στην δημοσιογράφο του δελτίου ειδήσεων, τονίζοντας ότι «οι ομοφυλόφιλοι πολίτες τα ζούμε από πολύ μικρή ηλικία αυτά» και επισημαίνοντας πως «κανένας δεν κάνει σημαία την ιδιαιτερότητά του».

Ο ίδιος διαφωνεί με τη λογική που θέλει «ο μόνος δρόμος για να γίνει κάποιος ευτυχισμένος να είναι η σπουδή, η μελέτη, η σκληρή εργασία και η δημιουργία οικογένειας με την εύρεση ενός ανθρώπου του αντίθετου φύλου», ενώ αναφερόμενος στη χρήση της λέξης «φυσιολογικός» ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες αυτές τις ''φυσιολογικές'' οικογένειες που με τίμησαν και με στήριξαν. Κι εγώ είμαι παιδί ''φυσιολογικής'' οικογένειας»

«Εμένα η δική μου ευτυχία ήρθε όταν σταμάτησα να φοβάμαι και όταν σταμάτησα να ντρέπομαι», συνέχισε και αναφερόμενος και πάλι στον Αλέξη Κούγια είπε πως «Δεν θέλω να τον αδικήσω, δεν μπορώ να ξέρω ποιος είναι ο λόγος που γίνεται αυτή η επίθεση».

Αναφορικά για την «ειδική μεταχείριση στα δικαστήρια», απάντησε πως: «Είμαι πολύ προετοιμασμένος γι’ αυτό, έχω μιλήσει με δικηγόρο».

Δείτε το βίντεο:

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v