Σχολείο στις ΗΠΑ απέβαλλε 3 παιδιά λόγω σέξι φωτογραφιών της μαμάς τους

Γονείς ζήτησαν την αποβολή παιδιών από καθολικό σχολείο στην Καλιφόρνια, επειδή η μαμά τους ανεβάζει σέξι φωτογραφίες στο ίντερνετ. Μάντεψε τι έγινε.
Σχολείο στις ΗΠΑ απέβαλλε 3 παιδιά λόγω σέξι φωτογραφιών της μαμάς τους
Πόλεμο εναντίον ζευγαριού με τρία παιδιά που φοιτούσαν σε καθολικό σχολείο άνοιξαν οι γονείς των συμμαθητών τους, όταν ανακάλυψαν τις… σέξι φωτογραφίες της μαμάς που ανέβαζε το ζευγάρι στην εφαρμογή OnlyFans.

Αποτέλεσμα ήταν τα παιδιά να αποβληθούν από το σχολείο της Καλιφόρνια, όταν το θέμα πήρε διαστάσεις, όμως η Tiffany Poindexter και ο σύζυγός της, Chris, ο οποίος τραβά τις σέξι φωτογραφίες της, δηλώνουν πως δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν. Λογικό, αν λάβει κανείς υπόψιν πως ο λογαριασμός τους στο OnlyFans τους αποφέρει περισσότερα από 150.000 δολάρια τον μήνα.

Η απίστευτη ιστορία του ζευγαριού ξεκίνησε όταν θέλοντας να ζωηρέψουν λίγο τη σχέση τους, πόσταραν τολμηρές φωτογραφίες τους στο Reddit. Κάποιος από τους χρήστες του ομολογουμένως πιο κουλ από τα social media που υπάρχουν, έριξε την ιδέα να κάνουν προφίλ στο OnlyFans, με αφορμή την θερμή υποδοχή των φωτογραφιών τους. Εκείνοι το δοκίμασαν και δεν το μετάνιωσαν στιγμή. Ο πόλεμος, βέβαια, δεν άργησε να ξεκινήσει.



Όπως διηγείται η 44χρονη Tiffany, κάποιοι γονείς στο σχολείο των παιδιών τους ανακάλυψαν τις φωτογραφίες και ξεκίνησαν εκστρατεία για να διώξουν τα παιδιά από το σχολείο. «Κάποιες γυναίκες από την περιοχή μου εκτύπωσαν φωτογραφίες που δημοσίευσα στο OnlyFans και τις έστειλαν με email στη διεύθυνση του σχολείου των παιδιών μου», είπε στο JamPress. «Έχουμε ακούσει διάφορους χαρακτηρισμούς, απ’ ό,τι φαίνεται το βρήκαν "ενοχλητικό, αηδιαστικό και τρομακτικό" και "τα παιδιά μου έπρεπε να φύγουν από το σχολείο!"».

Η διεύθυνση του σχολείου αποφάσισε αρχικά να μην εμπλακεί, ωστόσο το θέμα πήρε διαστάσεις όταν η Tiffany μίλησε δημοσίως σε πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης, με αποτέλεσμα τα παιδιά τελικά όντως να αποβληθούν από το σχολείο. «Η επιδίωξη από μεριάς σας της δημόσιας αντιπαράθεσης προκειμένου να προωθήσετε τη σελίδα σας με περιεχόμενο που απευθύνεται σε ενήλικες, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αξίες που θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στους μαθητές μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η διεύθυνση του καθολικού σχολείου σε email προς το ζευγάρι.



Η Tiffany και ο σύζυγός της συνεχίζουν φυσικά να διαχειρίζονται από κοινού τον λογαριασμό τους στο OnlyFans και αποδίδουν τον πόλεμο εναντίον της σε ζήλεια. «Υποθέτω πως οι περισσότεροι σύζυγοι έχουν ρίξει μια ματιά στον λογαριασμό της Tiffany», λέει ο Chris Poindexter. «Ίσως γι' αυτό οι συγκεκριμένες γυναίκες έχουν τέτοιο θέμα μαζί μας», σημειώνει χαρακτηριστικά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v