Πήγε για τζόκινγκ κι έχουν να την δουν 3 μήνες

Η παράξενη ιστορία εξαφάνισης 49χρονης εκατομμυριούχου από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, που φέρεται να καταχράστηκε τα εκατομμύρια των επενδυτών της.
Πήγε για τζόκινγκ κι έχουν να την δουν 3 μήνες
Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη ιστορία εξαφάνισης. Η πρωταγωνίστριά μας, Μελίσα Κάντικ, 49 ετών, εκατομμυριούχος και μητέρα ενός παιδιού, άφησε πριν από τρεις μήνες το (κάθε-άλλο-παρά) φτωχικό της, ένα σπίτι αξίας 6,2 δολαρίων Αυστραλίας (σχεδόν 4 εκατομμυρίων ευρώ) στα ανατολικά προάστια του Σίδνεϊ. Έκτοτε, δεν την έχει δει κανείς.

Ή τουλάχιστον δεν ξέρουμε αν την έχει δει κανείς, καθότι η αστυνομία του Σίδνεϊ πιστεύει πως μια εκατομμυριούχος δεν μπορεί να εξαφανιστεί από προσώπου γης χωρίς συνεργούς που πιθανότατα τη βοηθάνε.

Η Κάντικ έφυγε από το σπίτι της «για να πάει για τζόκινγκ», χωρίς το κινητό της και χωρίς την τσάντα της, πριν από ακριβώς 14 εβδομάδες. Οι κάμερες, που φυσικά διαθέτει το πανάκριβο σπίτι της, είχαν μυστηριωδώς σταματήσει να λειτουργούν πριν από την εξαφάνισή της.

Μάλλον όχι τυχαία, λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση είχε κάνει και η αστυνομία έφοδο στο σπίτι, καθότι η Κάντικ είχε κατηγορηθεί για υπεξαίρεση χρημάτων των επενδυτών της, και για παράνομη λειτουργία επιχείρησης στο σπίτι της.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Σίδνεϊ, ο επικεφαλής της ομοσπονδιακής αστυνομίας που έχει αναλάβει την έρευνα, Μικ Φούλερ, δήλωσε πως είναι βέβαιος ότι η Κάντικ είχε βοήθεια στην εξαφάνισή της, και ότι είναι πιθανό τόσο να έχει αλλάξει ριζικά την εμφάνισή της, όσο και να έχει φύγει από την χώρα –μαζί με 20 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας που δεν ήταν δικά της.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v