Νέα καταγγελία εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη

Η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος Sky Maddas δημοσιοποιεί μηνύματα που της έστελνε ο Παύλος Χαϊκάλης ενώ ήταν ανήλικη.
Νέα καταγγελία εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη
Πληθαίνουν οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη, καθώς μετά την Ηλιάνα Αραβή, τώρα και η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος Sky Maddas αποκάλυψε στο Twitter μηνύματα που της έστελνε ο ηθοποιός το 2011, όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

«Αύγουστος του 2011. Χτυπάει το μέσεντζερ και βλέπω το όνομα του κ. Χαϊκάλη. Είχα ταχυπαλμία, από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός και εκείνη την περίοδο έβλεπα φανατικά το 50-50, μια από τις αγαπημένες μου ελληνικές σειρές μέχρι και σήμερα» γράφει η Maddas στο πρώτο tweet που έκανε σχετικά με την υπόθεση.

«Ντράπηκα αλλά αναρωτιόμουν τι να απαντήσω σ' αυτά τα μηνύματα που έλαβα. Σκεφτόμουν τι να γράψω να μην προσβάλλω τον κ. Χαϊκάλη. Σκεφτόμουν και σε ποιες φωτογραφίες μου αναφερόταν. Γιατί φωτό με κιλοτάκια δεν είχα ανεβάσει ποτέ σε κανένα social media. Είχα ανεβάσει φωτογραφίες μιας φίλης μου με μαγιό το καλοκαίρι του 2011 και είχα ανεβάσει και μια φωτό με τα πόδια μου για να δείξω το χρώμα που έκανα. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ», συνεχίζει η ίδια.

«Είδα το βίντεο με τον κ. Χαϊκάλη και τον κ. Φιλιππίδη να κοροϊδεύουν αισχρά τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης/βιασμού στο Twitter. Τότε θυμήθηκα αυτά τα μηνύματα. Θυμήθηκα πόσο άσχημα είχα νιώσει, πόσο ντράπηκα, πόσο δεν ήθελα να προσβάλω τον πολύ ηθοποιό» κατέληξε η ηθοποιός.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v