Ο «ΣΕ ΣΕ ΣΕ» Γιώργος Τσαλίκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στη σελίδα Thank You Next και ήταν επική.
Παλαιότερο των 360 ημερών
Για το ΤΥΝ σας τα έχουμε πει αναλυτικά εδώ. Η σελίδα που φιλοξενεί τον καημό των απανταχού καψούρηδων για φλερτ που δεν πήγαν καλά έχει μαζέψει χιλιάδες μέλη.
Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Τσαλίκης, όπως φαίνεται, ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί τη δική του ιστορία με τα μέλη του γκρουπ.
Όπως αποκαλύπτει ο δημοφιλής αοιδός, αναγκάστηκε να ρίξει «άκυρο» σε γυναίκα γιατί τον μπέρδεψε με τον… Νίκο Κουρκούλη.
Άκουσον, άκουσον!
Δείτε τι έγραψε:
«Πάω για ραντεβού στην Άνωση (μια εταιρεία παραγωγής) για να συζητήσουμε για το πρώτο μου video clip, για το "Με χαλάει".
Είχα μόλις βγει στην τηλεόραση μερικούς μήνες, στο πρωινό στην Ελένη, στη Ρούλα στο Μπράβο και ετοιμαζόμουν για το πρώτο μου CD.
Στην αναμονή μαζί μου ήταν και μια κοπέλα, όμορφη, με αέρα, σιγουριά και υπέροχο χαμόγελο. Με κοιτάζει συνέχεια, μου χαμογελάει, με πλησιάζει και μου λέει "Θα ήθελα το τηλέφωνό σου να μιλήσουμε για συνεργασία!" Της το δίνω, τελειώνω το ραντεβού μου και φεύγω.
Αρχίζουν τα μηνύματα. Και θέλω να βρεθούμε, μόνοι μας, και ξέρω ότι έχεις σχέση αλλά δε με νοιάζει και σε θέλω πολύ, και σε έχω δει στην τηλεόραση και τέτοια. Παίζω κι εγώ μαζί της, να δω που το πάει. Εκείνη συνεχίζει πιο χύμα.
Τη ρωτάω κι εγώ ευθέως
"Τι είναι αυτό που θέλεις τελικά;"
Και μου απαντάει:
"Πάντα ήθελα να πάω με τον Κουρκούλη"
Παγώνω.
"Τον ποιον;" ξαναρωτάω.
Και συνεχίζει:
"Έλα ρε Νίκο κοφτό. Σε θέλω!"
ΤΥΝ κι ακόμα περιμένει απάντηση...τόσα δειλινά!»
Γιώργο είμαστε μαζί σου, έπαιξε με τη φλόγα η κυρία!