Ο Δήμος Δ. Λέσβου μοίρασε κουβέρτες στα σχολεία

Σε απόλυτο αξεσουάρ των ημερών μετατρέπεται η παραδοσιακή κουβερτούλα, με  τον Δήμο Δυτικής Λέσβου να διανέμει με δική του μέριμνα κουβέρτες στα Δημοτικά.
Ο Δήμος Δ. Λέσβου μοίρασε κουβέρτες στα σχολεία
Το… χιτ των ημερών, η κουβέρτα επανέρχεται για ακόμα μια μέρα στη δημοσιότητα μετά την οδηγία σχολείου στη Θεσσαλονίκη προς τους γονείς των μαθητών.

Σύμφωνα με το lesvosnews.net, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου διένειμε με δική του μέριμνα σήμερα στα Δημοτικά σχολεία του Λεκανοπεδίου της Καλλονής κουβέρτες για τους μαθητές.

Τη διανομή στους Διευθυντές των σχολείων έκανε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Εθελοντισμού Ζαχαρώ Ιωακείμ και σύμφωνα με την ίδια από αύριο θα συνεχιστεί η διανομή σε όλα τα σχολεία του Δήμου.

Όμως υπήρξαν και αντιδράσεις. Σύμφωνα με το stonisi.gr, κατά της πρωτοβουλίας τάθηκε η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Καίτη Στρατάκη, σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε η αρμόδια αντιδημαρχία για την πρωτοβουλία:

«Ε όχι και κουβέρτες, είναι ντροπή πια. Αν θέλει ο Δήμος μπορεί να μάθει ποιες οικογένειες έχουν προβλήματα και χρειάζονται κουβέρτες, αλλά όχι να μοιράζουν στους μαθητές. Υπάρχει πετρέλαιο σε όλα τα σχολεία για να λειτουργήσουν κανονικά», ανέφερε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v