Σε δημοπρασία ο ΚΙΤΤ του Ντέβιντ Χάσελχοφ

Σε δημοπρασία βγάζει τον προσωπικό του ΚΙΤΤ ο «Ιππότης της Ασφάλτου» Ντέηβιντ Χάσελχοφ.
Σε δημοπρασία ο ΚΙΤΤ του Ντέβιντ Χάσελχοφ

Αρκετές σειρές των 80s άφησαν εποχή, όμως καμία δεν πλησίασε σε δημοφιλία τον Ιππότη της Ασφάλτου με τον Ντέηβιντ Χάσελχοφ.

Πρωταγωνιστής ένα αυτοκίνητο που μίλαγε, είχε ένα εντυπωσιακό οπλοστάσιο και για κάποιο άγνωστο λόγο… έκανε άλμα όταν ενεργοποιούταν το turbo boost. «Συμπρωταγωνιστής» ήταν ο Ντέηβιντ Χάσελχοφ στον ρόλο του Μάικλ Νάιτ.



Ο Χάσελχοφ είχε κρατήσει μάλιστα το δικό του K.I.T.T. και τώρα ο ηθοποιός δημοπρατεί αυτό το κομμάτι της τηλεοπτικής ιστορίας.

Σύμφωνα με την περιγραφή της δημοπρασίας, η Pontiac Firebird Trans Am του 1982 είναι ένα πλήρως λειτουργικό αυτοκίνητο, αν και μην περιμένετε κανένα όπλο ή να σας βοηθήσει στο να αντιμετωπίσετε εγκληματίες.

Ένα μπόνους αυτής της δημοπρασίας είναι ότι εάν η τελική τιμή του οχήματος υπερβεί την αρχική τιμή κατά 25 τοις εκατό, ο Χάσελχοφ θα παραδώσει προσωπικά το αυτοκίνητο στον νέο ιδιοκτήτη. Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι αρκετά καλές: η τρέχουσα προσφορά είναι 975.000 $ και η αρχική εκτίμηση για το όχημα ήταν μεταξύ 175.000 $ και 300.000 $.



Αν έχετε να διαθέσετε τόσα χρήματα, τότε το λινκ της δημοπρασίας είναι αυτό εδώ

Καλή τύχη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v