Άστεγος μπήκε σε φλεγόμενο καταφύγιο και έσωσε δεκάδες σκύλους

Ένας άστεγος στην Ατλάντα ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει δεκάδες αδέσποτα που βρέθηκαν παγιδευμένα σε φλεγόμενο καταφύγιο.
Άστεγος μπήκε σε φλεγόμενο καταφύγιο και έσωσε δεκάδες σκύλους
«Αν αγαπάς ένα σκυλί, μπορείς να αγαπήσεις οποιονδήποτε στον κόσμο. Το σκυλί μου είναι ο καλύτερος φίλος μου και δεν θα ήμουν εδώ χωρίς αυτόν, οπότε ήξερα ότι έπρεπε να σώσω όλα αυτά τα άλλα σκυλιά».

Ο Keith Walker, 53 ετών, έκανε την κλασική του βόλτα με τον σκύλο του τον Bravo, όταν είδε το καταφύγιο στο οποίο συχνά κοιμάται ο σκύλος του τα βράδια να τυλίγεται στις φλόγες.

«Ήμουν πάρα πολύ νευρικός δεν θα το κρύψω. Ήμουν πραγματικά φοβισμένος να πάω εκεί με όλο αυτό τον καπνό - αλλά ήταν θέλημα Θεού να σώσω αυτά τα ζώα », δήλωσε στο CNN ο Walker, ο οποίος είναι άστεγος από τα 13 του.

Κινούμενος γρήγορα και επιδέξια, ο Walker κατάφερε να σώσει έξι σκυλιά και δέκα γάτες μέσα από το φλεγόμενο κτίριο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φλόγες.

«Είναι ο φύλακας άγγελος μου», δήλωσε ο ιδρυτής του καταφυγίου W-Underdogs, Grace Hamlin. «Ακόμα και οι πυροσβέστες δεν μπορούσαν να σώσουν τα σκυλιά. Κάλεσαν τη φιλοζωική, αλλά ο Keith ήταν ήδη στο κτήριο απομακρύνοντας τις γάτες και τα σκυλιά».

«Δεν μπορώ να τον ευχαριστήσω αρκετά που έσωσε τα ζώα μου», είπε ο Hamlin, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Walker στο Instagram του W-Underdogs. «Είναι ο ήρωάς μου».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v