Καλά πήγε αυτό: Ένας «Θεούλης» εμβολίασε τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου!

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος, δήλωσε σε εκπομπή του Ant1 ότι εμβολιάστηκε στον Ευαγγελισμό, από νοσηλευτή που λεγόταν «Θεούλης»!
Καλά πήγε αυτό: Ένας «Θεούλης» εμβολίασε τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου!
Από χθες στην Ελλάδα, όπως και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού κι η χαρά μας είναι μεγάλη. Όπως είναι απόλυτα λογικό τα μέσα μαζικής ενημέρωσης  στη χώρα μας, ασχολούνται συνεχώς με το θέμα, ενώ οι εικόνες του Πρωθυπουργού, της Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και του κύριου Σωτήρη Τσιόδρα, μεταξύ άλλων να εμβολιάζονται, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ανάμεσα στους πρώτους που εμβολιάστηκαν ωστόσο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ήταν κι ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος.

Την εμπειρία του μοιράστηκε σε εκπομπή του Ant1, όπου και αποκάλυψε ότι ο νοσηλευτής που του έκανε το εμβόλιο, λεγόταν Θεούλης. Όπως μπορείς να καταλάβεις, θα σωθούμε όλοι! Ο μητροπολίτης Ιερόθεος, συγκεκριμένα δήλωσε «Χθες πήγα πραγματικά στον "Ευαγγελισμό", έκανα το εμβόλιο, μου το έκανε ένας νοσηλευτής, ο οποίος ξέρετε πώς λεγόταν; Κύριος Θεούλης. Για αυτό δεν αισθάνθηκα απολύτως τίποτε, ούτε καν το τσίμπημα και σήμερα το πρωί που ξύπνησα απολύτως τίποτα».

Πηγή
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v