Tέλεια κουίζ για τις δύσκολες ώρες τις καραντίνας

Δεν περνάνε οι ώρες στην καραντίνα; Σε καταλαβαίνουμε. Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τα καλύτερα κουίζ μας για κάθε γούστο.
Tέλεια κουίζ για τις δύσκολες ώρες τις καραντίνας

Λοιπόν, είσαι καλά; Σίγουρα; Ωραία, έχουμε αυτό το κουίζ για σένα. 

Αν μας παρακολουθείς στενά, θα έχεις καταλάβει ότι λατρεύουμε να φτιάχνουμε κουίζ. Για την ακρίβεια έχουμε φτιάξει τόσα, που σε προκαλούμε να προτείνεις μια θεματική που να μην έχουμε σκεφτεί (στείλ’την στο [email protected] και η κουιζομάδα μας θα επεξεργαστεί το αίτημά σου).

Πάρε μια γεύση από την πλουραλιστική μας γκάμα παρακάτω, και πέρνα ανέμελα τον χρόνο σου απαντώντας σε ερωτήσεις γεωγραφίας, ετυμολογίας, μαγειρικής κ.α.

Πάρε μια γεύση από την πλουραλιστική μας γκάμα παρακάτω, και πέρνα ανέμελα τον χρόνο σου απαντώντας σε ερωτήσεις γεωγραφίας, ετυμολογίας, μαγειρικής κ.α.

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε πως όλοι έχουμε προβλήματα. Αν έχεις κι εσύ και θες να το ψάξεις λίγο παραπάνω, τότε το κουίζ Ποιο είναι το πρόβλημά σου; είναι εδώ για να σε βοηθήσει.

Τώρα που το βρήκες λοιπόν, ώρα να τεστάρεις τι θυμάσαι και τι δε θυμάσαι από Γεωγραφία. Δεν θα είναι μικρό, ούτε ιδιαίτερα εύκολο, βάλε καφεδάκι ή ποτό – 40 ερωτήσεις είναι αυτές.

Μεγάααλο κουίζ: Παγκόσμια Γεωγραφία

Και μιας και πιάσαμε τα μεγάλα (κουίζ), δες και αυτό εδώ το ωραιότατο κουίζ με 25 ερωτήσεις για την ελληνική μυθολογία.

Από ετυμολογία πώς τα πας; Μπορείς να καταλάβεις από πού έρχονται οι λέξεις, αναλύοντάς τις; Ιδού 35 ερωτήσεις για να τεστάρεις τις γνώσεις σου.

Σειρές ελληνικές βλέπεις να φανταστούμε. Ήρθε η ώρα λοιπόν να δεις αν μπορείς να θυμηθείς σε ποια σειρά έπαιζαν αυτοί οι ηθοποιοί μεταξύ τους. 

Αν πάλι δεν ξέρεις ποια ξένη σειρά να δεις, αυτό το κουίζ θα σε βοηθήσει.  

Σινεφίλ τύπος; Εδώ είσαι. Αναγνωρίζεις την ταινία από το πρώτο κάδρο; Δεν θα είναι τόσο εύκολο.

Ξεχωρίζεις τα ισπανικά από τα ιταλικά, και τα ιαπωνικά από τα κινέζικα; Αυτό το κουίζ θα σου πει πόσο γλωσσομαθής είσαι. 

Ξεχωρίζεις το σωτάρισμα από το τσιγάρισμα; Ή ξέρεις να βράζεις μόνο νερό για τσάι; Δες εδώ το απόλυτο κουίζ μαγειρικής.

Πόσο έχεις εντρυφήσει στο παλιο, καλό, ελληνικό, καψούρικο και trash τραγούδι; Δέκα ερωτήσεις σε περιμένουν για να τεστάρεις τις γνώσεις σου. 

Με την Καίτη Γαρμπή πώς τα παςΚάνε το κουίζ και δες. 

Και αν θες να καείς όπως πρέπει, εμείς εδώ στο In2life έχουμε άφθονο κουιζοϋλικό για να το κάνεις. Μην ταλαιπωρείσαι όμως, έχουμε και ένα κουίζ για να ανακαλύψεις ποιο σούπερ περίεργο κουίζ του in2life είσαι. Mindfuck.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v