Μπαρ στο Κολωνάκι φυγάδευε τους θαμώνες στον ακάλυπτο

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο βρίσκει λύσεις στα δύσκολα, κι αυτή είναι μια σπαρταριστή ιστορία από το κέντρο της Αθήνας που συνεχίζει να αντιστέκεται.
Μπαρ στο Κολωνάκι φυγάδευε τους θαμώνες στον ακάλυπτο
Κάποιους όντως δεν τους τρομάζουν τα νέα μέτρα. Να, τους ιδιοκτήτες ενός μπαρ στο Κολωνάκι για παράδειγμα, που σκέφτηκαν έναν ευρηματικό τρόπο να μην κλείνουν τα Μεσάνυχτα.

Κάθε βράδυ, με το που τα ρολόγια έδειχναν 12.00, έπεφτε το σύνθημα και οι πελάτες μετακινούνταν από το εσωτερικό του μπαρ στον ακάλυπτο, ο οποίος είχε διαμορφωθεί ειδικά με στέγαστρο, ώστε ο κόσμος να συνεχίσει να τα πίνει όσο τραβούσε η όρεξή του. Αυτό φυσικά πριν εφαρμοστεί και η απαγόρευση κυκλοφορίας, όταν απλώς φεύγαμε τα Μεσάνυχτα από τα μπαρ και πηγαίναμε για μπύρες στις πλατείες.

Αυτό που δεν υπολόγισαν οι ιδιοκτήτες του μπαρ είναι ότι η ιδέα τους δεν θα άρεσε σε όλους. Έτσι, ένας πελάτης (ιδιοκτήτης γειτονικού μπαρ να ήταν; Νυσταλέος τύπος που η παρέα του δεν ήθελε να φύγει;) πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία, η οποία έκανε έφοδο εν ριπή οφθαλμού, έκοψε τα σχετικά πρόστιμα και επέβαλλε λουκέτο στο μαγαζί.

Και κάπως έτσι, έληξε μάλλον άδοξα το πρώτο κεφάλαιο της Επανάστασης. Θα είναι άραγε και το τελευταίο;
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v