Διαρρήκτες μπαίνουν σε σπίτι, κλέβουν... κουτάβια

Στην οικιακή κάμερα ασφαλείας καταγράφηκε η απαγωγή-ληστεία των κουταβιών από τρεις άντρες στο Κένστιγκτον του Λίβερπουλ.
Διαρρήκτες μπαίνουν σε σπίτι, κλέβουν... κουτάβια
Δραματικά πλάνα από την οικιακή κάμερα ασφαλείας κατέγραψαν συμμορία να κλέβει κουτάβια αφού πρώτα έσπασε το τζάμι της πίσω πόρτας. Στο σπίτι κατοικούν ένα ζευγάρι με το νεογέννητο μωρό τους.

Οι ληστές υπό την απειλή όπλου έκλεψαν έξι κουτάβια ράτσας αμερικανικού μπουλντόγκ (σε μέγεθος τσέπης), χρήματα, κοσμήματα και το αυτοκίνητο της οικογενείας, ένα Volkswagen Golf.

Τρία από τα κουτάβια, ηλικίας μόλις λίγων εβδομάδων, βρέθηκαν και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους, αλλά τα άλλα τρία εξακολουθούν να αγνοούνται. Σε δημοσίευση του πατέρα της οικογενείας και ενός οικογενειακού φίλου στο Instagram αναφέρεται ότι η οικογένεια δίνει αμοιβή ύψους 3 χιλιάδων λιρών σε όποιον τα επιστρέψει σώα και ασφαλή.
Ένα από τα κουτάβια (Φωτογραφία: https://www.liverpoolecho.co.uk/)

Στο βίντεο φαίνονται έξι άντρες να εισβάλλουν στο σπίτι μέσω της πίσω πόρτας με τον ένα από αυτούς να κρατάει ένα μεγάλο μαχαίρι και τον άλλο ένα όπλο. Ένας εκ των ληστών παίρνει μία μεγάλη πέτρα, την πετάει στο τζάμι κι αυτό σπάει.

Κανένα από τα μέλη της οικογενείας δεν τραυματίστηκε, αλλά εξακολουθούν να είναι σοκαρισμένοι από την ληστεία, είπε ένας εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Merseyside.

Αμέσως μετά τη ληστεία, η συμμορία στην προσπάθειά της να διαφύγει, εκτός του Volkswagen Golf, έκλεψε κι ένα Ford Focus. Το Volkswagen βρέθηκε εγκαταλελειμμένο ενάμιση χιλιόμετρο μακριά, ενώ το Ford Focus προσέκρουσε με ένα βαν μία ώρα μετά τη ληστεία. Εξαιτίας αυτής της έκβασης, οι τρεις εκ των έξι ληστών έχουν συλληφθεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



 

Με πληροφορίες από τη Mirror.co.uk και τη Dailymail.co.uk
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v