Δημοσιογράφος ξεχνά την κάμερα ανοιχτή, αυτοϊκανοποιείται live

Να κλείνετε την κάμερα φεύγοντας από το Zoom, παιδιά, δεν ξέρετε τι κακό μπορεί να σας βρει. Η ιστορία του Τζέφρι Τόμπιν είναι διδακτική.
Δημοσιογράφος ξεχνά την κάμερα ανοιχτή, αυτοϊκανοποιείται live
Εντάξει, σε όλους μπορεί να συμβεί, μην κοροϊδεύετε. Είναι άτιμο πράγμα οι τηλεδιασκέψεις. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, Τζέφρι Τόμπιν, είναι ένας από τους γνωστότερους νομικούς αναλυτές στις ΗΠΑ. Γράφει στο New Yorker εδώ και 25 χρόνια, ενώ δουλεύει ως αναλυτής και στο CNN.

Ε, η κακιά η ώρα τον βρίσκει σε τηλεδιάσκεψη στο Zoom, να ξεχνά ανοιχτή την κάμερα του υπολογιστή του αφού λέει ό,τι έχει να πει, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη να τον βλέπουν να… αυτοϊκανοποιείται.

«Έκανα ένα ντροπιαστικό, ηλίθιο λάθος, πιστεύοντας ότι είχα κλείσει την κάμερά μου» δήλωσε ο Τόμπιν. «Ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα μου, την οικογένειά μου και τους συναδέλφους μου. Νόμιζα ότι είχα κλείσει την κάμερα και δεν με έβλεπε κανείς» εξήγησε.

Εκπρόσωπος του New Yorker δήλωσε ότι ο Τόμπιν «είναι σε διαθεσιμότητα ενώ το θέμα ερευνάται». Ο Τόμπιν «ζήτησε λίγο χρόνο για να διαχειριστεί κάποιο προσωπικό του ζήτημα» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το CNN.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v