«Κάθε κοπέλα έπαιρνε 30 άνδρες και τώρα 5-6»

Λουκέτο βάζουν πολλοί ιδιοκτήτες οίκων ανοχής στις υπηρεσίες τους λόγω της χαμηλής προσέλευσης πελατών εν μέσω πανδημίας.


«Κάθε κοπέλα έπαιρνε 30 άνδρες και τώρα 5-6»
Στις 15 Ιουνίου οι οίκοι ανοχής άνοιξαν τις πόρτες τους πρώτη φορά εν μέσω πανδημίας στο ενδιαφερόμενο κοινό.  Η προσέλευση είναι ελάχιστη, -παρ’ όλο που, όπως τονίζεται, τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.

«Εν μέσω πανδημίας, καλώς ή κακώς, όσοι εργάζονται σε οίκους ανοχής, βάζουν σε κίνδυνο την ζωή τους καθημερινά, προσπαθώντας κάπως να ζήσουν. Είναι αυτή η λεπτή γραμμή που διαχωρίζει το ρίσκο από τον κίνδυνο» δηλώνει ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στο Thesstoday.gr.

Στην περιοχή των Σφαγείων λειτουργούν νομίμως 42 οίκοι ανοχής, ωστόσο οι πελάτες πλέον είναι δυσεύρετοι. «Από την ημέρα που ανοίξαμε μέχρι και σήμερα έχει μειωθεί πάρα πολύ η κίνηση. Ειδικά τις καθημερινές δεν πατάει ψυχή, περιμένουμε την Παρασκευή και το Σάββατο για να δούμε λεφτά στα χέρια μας», αναφέρει η ιδιοκτήτρια.

«Τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, και οι εργαζόμενες που δουλεύουν είναι νόμιμες. Συγκεκριμένα, μετά από κάθε πελάτη, καθαρίζεται εξονυχιστικά ο χώρος, αλλάζουν τα σεντόνια και οι πετσέτες, τα οποία πλένονται κατευθείαν. Σε κάθε χώρο, υπάρχουν αντισηπτικά για να χρησιμοποιεί ο πελάτης, όπως και μάσκες, μόνο εάν το θέλει ο ίδιος. Πριν μπούνε στον χώρο μας, κάνουμε θερμομέτρηση, για να νιώθουμε και εμείς ανάλογη ασφάλεια», συμπληρώνει η υπεύθυνη του οίκου.

Λόγω της κρίσης που προκάλεσε ο κορωνοϊός, άλλαξε και η πελατεία στους οίκους ανοχής. Η πλειοψηφία των πελατών είναι μετανάστες οι οποίοι μένουν στην περιοχή. «(…)παρ΄ όλο που εμείς αναγκαστήκαμε να ρίξουμε τις τιμές μας μπας και αλλάξει κάτι, δεν έγινε τίποτα. Πριν από 7-8 χρόνια, 20 άνδρες θα έκαναν σεξ με μία κοπέλα, σήμερα είναι 5-6, έρχονται ρίχνουν μια ματιά και λένε «θα επιστρέψω». 

Μόνο συγκεκριμένες στάσεις επιτρέπονται πλέον 

Οι σεξουαλικές στάσεις έχουν περιοριστεί στους οίκους ανοχής, χάριν της ελαχιστοποίησης του κινδύνου μετάδοσης. «Επιτρέπονται δύο συγκεκριμένες ερωτικές στάσεις στις οποίες υπάρχει μία σχετική απόσταση μεταξύ των σεξουαλικών συντρόφων και έτσι μειώνεται ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού μέσω σταγονιδίων. Αφού ολοκληρωθεί η σεξουαλική πράξη, αμέσως καθαρίζονται οι χώροι και αλλάζουν σεντόνια, ενώ ο χώρος αερίζεται συστηματικά», προσθέτει η υπάλληλος.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v