Ζήσε όπως η Μέριλιν στο αγαπημένο της ξενοδοχείο

Ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες μας δίνει τη δυνατότητα να «ζήσουμε όπως η Μέριλιν» με ένα σούπερ λουξ πακέτο στη μνήμη της διάσημης σταρ.
Ζήσε όπως η Μέριλιν στο αγαπημένο της ξενοδοχείο
Το ξενοδοχείο Beverly Hills στο Λος Άντζελες ήταν τόπος διαμονής πολλών διάσημων προσωπικοτήτων. Όμως καμία δεν άφησε το σημάδι της όσο η Μέριλιν Μονρόε.

Και τώρα, το φημισμένο ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες τιμά την ηθοποιό με ένα νέο πακέτο διαμονής, το «Live Like Marilyn» (Ζήστε Όπως η Μέριλιν).

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, η πρόταση καταρτίστηκε με βάση τη μακρά ιστορία της Μέριλιν Μονρόε με το Beverly Hills Hotel.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η ηθοποιός έζησε στο ξενοδοχείο για μεγάλα χρονικά διαστήμα, περνώντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της ανάμεσα στα bungalows 1 και 7. Έμεινε επίσης στα bungalows 20 και 21 με τον Υβ Μοντάν, ενώ γυριζόταν η ταινία «Let's Make Love». Και το διάστημα που έμενε εκεί, η Μονρόε προτιμούσε ένα συγκεκριμένο τραπέζι, το 6, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Polo Lounge.

Όσοι επιθυμούν διαμονή πολλών αστέρων μπορούν να κάνουν κράτηση του πακέτου και να ζήσουν για λίγο, όπως η ηθοποιός, σε πολυτελές μπανγκαλόου για δύο άτομα, να απολαύσουν ένα "Some Like It Hot" μπάνιο με καθαρό αλάτι Ceara Atlantic sea, γλυκό πορτοκάλι και λάδι γκρέιπφρουτ και να αποκτήσουν ένα μπουκάλι άρωμα CHANEL Nο5. Το πακέτο συνοδεύεται επίσης από ένα μπουκάλι σαμπάνιας καλωσορίσματος- και για όποιον κάνει κράτηση για το Bungalow 1A, γνωστό ως "Marilyn Bungalow", η σαμπάνια θα είναι Dom Pérignon.

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης δείπνο για δύο άτομα από το Marilyn's Menu, το οποίο είναι εμπνευσμένο από μια συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός στο Pageant Magazine το 1952.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v