Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνεις στην παραλία

Μάθημα πρώτο: Η παραλία δεν σου ανήκει, και αν φέρεσαι σαν να σου ανήκει, μάλλον δεν σου αξίζει να βρίσκεσαι σε παραλία.
Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνεις στην παραλία
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο το καλοκαίρι από το να βάζεις το μαγιό σου και να κάνεις μακροβούτια. Να αράζεις στην σκιά και να διαβάζεις ένα βιβλίο με τους ήχους των κυμάτων. Να κάνεις ηλιοθεραπεία και να νιώθεις για λίγο ότι είσαι μια γάτα που λιάζεται και δεν την νοιάζει τίποτα. Ή ένα φυτό που το θρέφει το φως.

Και τότε έρχεται ένας μ#λ#κας που παίζει ρακέτες και κάνει ΟΥΓΚΧ! για έμφαση και το μπαλάκι καταλήγει να σκάει δίπλα σου και να τινάζει άμμο, την στιγμή που εσύ κοιτούσες τον ορίζοντα με μισάνοιχτο στόμα και έκανες βαθιές σκέψεις, όπως "Αυτό θα ήταν τόσο καλό ποστ για το Ίνστα μου", και για να μην τα πολυλογούμε, αυτή τη στιγμή έχεις άμμο στο στόμα σου.

Αυτή είναι μια λίστα με τις χειρότερες δυνατές συμπεριφορές που μπορείς να έχεις στην παραλία.

1. Αυτό με τις ρακέτες
Δεν σου λέμε να μην παίξεις. Αλλά παίξε μακριά από άλλους λουόμενους, και επίσης μην κάνεις θορύβους. Κανένας άνθρωπος δεν χρειάζεται να παθιάζεται τόσο με τις ρακέτες για να βγάζει πορνογραφικούς θορύβους από το στόμα του. Πάμε στοίχημα ότι είσαι από τους τύπους που το κάνουν και στο γυμναστήριο αυτό. Σταμάτα. Δεν αρέσει σε κανέναν.

2. Δεν μπορείς να μαζέψεις τα παιδιά σου
Αν είσαι σε μια φουλ οικογενειακή παραλία, που ούτως ή άλλως υπάρχει μια μόνιμη φασαρία από παιδάκια να τρέχουν και να φωνάζουν, κάπως μπορεί να δικαιολογηθεί. Παίρνεις πόντους για σωστή επιλογή τοποθεσίας. Αλλά ακόμα και σε μια τέτοια παραλία, μην αφήνεις τα παιδιά σου ανεξέλεγκτα το μεσημέρι. Πρώτον θα πάθουν ηλίαση, δεύτερον υποφέρουμε κι εμείς.

3. Φέρνεις ακουστική κιθάρα μαζί σου
Πολλοί άνθρωποι θα έλεγαν ότι είναι ενοχλητικό ακόμα κι αν το κάνεις αργά το βράδυ, που οι μόνοι άνθρωποι στην παραλία είστε εσύ και οι φίλοι σου. Αν το κάνεις οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας που βρίσκονται κι άλλοι σε ακτίνα για να σε ακούσουν, δεν θα πούμε ότι είσαι κακός άνθρωπος, θα πούμε ότι δεν σε αφορά αν γίνεσαι κακός άνθρωπος.

4. Αφήνεις το παιδί σου να κάνει κακά στην παραλία
Δηλαδή, εντάξει. Εντάξει. Δηλαδή νταξ. Πήγαινέ το πίσω από ένα θάμνο.

5. Φέρνεις δικά σου ηχεία και αναγκάζεις τον κόσμο να ακούει την μουσική σου
Λιγότερο σατανικό από το να έφερνες ακουστική κιθάρα, αλλά και πάλι. Αν δεν έχει μπαρ που παίζει μουσική η παραλία, μάλλον οι περισσότεροι ήρθαν εδώ επειδή δεν θέλουν να ακούνε μουσική στην παραλία.

6. Αν είσαι γυναίκα, το να τσιρίζεις επιδεικτικά δυνατά όταν σε πιτσιλάνε
Το καταλάβαμε, είσαι ένα γλυκούλι μωρουλίνι.

7. Αν είσαι άντρας, το να φέρεσαι σαν πεντάχρονο με οποιονδήποτε τρόπο
Το καταλάβαμε, είσαι ένα γλυκούλι μωρουλίνι.

8. Αν είσαι πεντάχρονο
Τι κάνεις σε αυτό το site; Εδώ λέμε πράγματα για μεγάλους. Αλλά αφού είσαι εδώ, θέλουμε να ξέρεις πως οποιαδήποτε γκρίνια θα ακούσεις να εκφράζεται για το απλό γεγονός ότι είσαι παιδί και θες να παίζεις και να κάνεις φασαρία δεν είναι τίποτα άλλο από προβολή της χαμένης νιότης από ανθρώπους που φοβούνται ότι ο χρόνος τούς τελειώνει κι έχουν παραμελήσει το παιδί που έχουν μέσα τους.

9. Το να κοιτάς επίμονα άτομα που δεν ανταποκρίνονται
Ναι, όλοι είναι με τα μαγιό τους. Τα σώματα είναι εκτεθειμένα. Γιατί είσαι έτσι; Για ποιον λόγο είσαι έτσι;

10. Το να φοράς μαγιό που να αποκαλύπτει άθελά σου τα γεννητικά σου όργανα
Ελπίζουμε να συμβαίνει άθελά σου και να μην είναι μελετημένο, αλλά είναι πολύ βασικό το μαγιό σου να καλύπτει τα γεννητικά σου όργανα, επειδή κανείς δεν θέλει να τα δει. Σε παρακαλούμε, αγόρασε ένα καινούριο μαγιό.

Θ.Δ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v