Η Καίτη Γαρμπή δίκασε την Dua Lipa

Η Dua Lipa εξέφρασε μια άποψη στο Twitter που πολλοί κατέκριναν, αλλά η απάντηση της Καίτης Γαρμπή τους άφησε όλους αμίλητους.
Η Καίτη Γαρμπή δίκασε την Dua Lipa
Η Καίτη Γαρμπή δεν έχει τίποτα να αποδείξει. Θα μπορούσε να περάσει την ζωή της βγάζοντας χρήματα από τις αμέτρητες επιτυχίες της και να μην μπλέκεται, αλλά η Καίτη Γαρμπή δεν είναι τέτοιος άνθρωπος.

Είναι άνθρωπος που γράφει στο Twitter, και όπως είδαμε αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες, μπορεί να τα πει πολύ καλά, πολύ γεμάτα. Και έχει δείξει πως και ταξική συνείδηση έχει, και τα βιβλία της τα έχει διαβάσει, και μια χαρά απόψεις εκφράζει. Όχι ότι χρειαζόμασταν έξτρα λόγους για να αγαπάμε την Καίτη Γαρμπή, αλλά εντάξει. Στα κερασάκια της τούρτας δεν λέμε ποτέ όχι.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή δεν είναι (αποκλειστικά) μια είδηση για την Καίτη Γαρμπή, είναι και για την Βρετανή (και αλβανικής καταγωγής) ποπ σταρ Dua Lipa, η οποία ανέβασε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία που απεικονίζει την "Μεγάλη Αλβανία", έναν χάρτη της χώρας με προσαρτημένα μεγάλα τμήματα της Σερβίας και της Ελλάδας. Στην λεζάντα συλλάβισε την λέξη Αυτόχθων, και έδωσε την ερμηνεία της από λεξικό δίπλα.



Δεν ήταν λίγες οι αντιδράσεις. Πολλοί fans έφτασαν στο σημείο ακόμα και να την ρωτήσουν ευθέως αν υποστηρίζει ιδέες φασιστικές, ή αν γνωρίζει Ιστορία. Ο ίδιος χάρτης, να σημειώσουμε, είχε εμφανιστεί ως πανό σε ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας το 2014, και είχε προκαλέσει εξίσου έντονες αντιδράσεις.

Και μέσα στα απανωτά εγκεφαλικά που πάθαινε το Twitter εκείνη την στιγμή, η Καίτη Γαρμπή είδε την επίμαχη δήλωση, και είχε να απαντήσει μόνο ένα πράγμα:



Όπως είπε και ένας χρήστης στα σχόλια, ΠΕ•ΤΣΟ•ΚΟΜ•ΜΑ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v