Η απίστευτη ιστορία του Παλαιστίνιου που έχασε τη μαμά του από κορωνοϊό

Ο 30χρονος Jahid σκαρφάλωνε κάθε μέρα για να κάνει παρέα στη μαμά του από το παράθυρο του νοσοκομείου, μέχρι που εκείνη πέθανε.
Η απίστευτη ιστορία του Παλαιστίνιου που έχασε τη μαμά του από κορωνοϊό
Στην πληγείσα από την πανδημία Παλαιστίνη, όπου έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα 9.587 κρούσματα, ο νεαρός Jihad Al-Suwaiti δεν μπορούσε να διανοηθεί πως δεν θα έμενε στο πλευρό της μητέρας του όταν εκείνη διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Ο 30χρονος Jihad δεν μπορούσε, φυσικά, να επισκεφθεί τη μητέρα του στο νοσοκομείο. Μπορούσε όμως να σκαρφαλώσει τις υδρορροές του νοσοκομείου της Χεβρώνας, και να κάθεται έξω από το παράθυρο του δωματίου της κάθε μέρα, για να βεβαιωθεί πως εκείνη ήταν ασφαλής.

«Περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας εκεί, παρατηρώντας την κατάσταση της μητέρας του από το παράθυρο, και κατέβαινε μόνο όταν εκείνη είχε κοιμηθεί για τα καλά» δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου. Μέχρι που την περασμένη Πέμπτη, η μητέρα του, Rasma Salama, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Η σπαρακτική εικόνα του Jihad καθισμένου έξω από το παράθυρο του νοσοκομείου έχει κάνει από τότε τον γύρο του διαδικτύου, και έχει εμπνεύσει συγκινητικά post όπως αυτό που ανέβηκε πρόσφατα στο Twitter από τον διπλωμάτη και ακτιβιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Mohamad Safa.



Πηγή: Bored Panda
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v