10 τύποι που θα δεις σε κάθε αθηναϊκή παραλία

Οι παραλίες της Αθήνας γεμίζουν κι εμείς ξεχωρίζουμε δέκα τύπους ανθρώπων που βλέπουμε ξανά και ξανά είς τους αιώνας των αιώνων αμήν.
10 τύποι που θα δεις σε κάθε αθηναϊκή παραλία

Άμμος, ήλιος, ξαπλώστρες, ρακέτες, μπαλάκια, οικογένειες, νεανίδες και κύριοι. Οι αθηναϊκές παραλίες βρίθουν ζωής αυτές τις μέρες κι εμείς ξεχωρίζουμε τους 10 πιο κλασικούς τύπους ανθρώπων που θα δεις εκεί.

Ο «ήρθα να μπανίσω»

 

Ο μοναδικός λόγος που έρχεται παραλία αυτός ο τύπος είναι για να κοζάρει γυναικεία κ***άκια. Έχει δουλέψει τόσο πολύ τον αυχένα του στο δεξιά αριστερά, έτσι ώστε να μπορεί να γυρνά το κεφάλι του έως και 180 μοίρες, σαν τηλεσκόπιο υποβρυχίου ένα πράμα.

Ο κατίμαυρος

 

Έχει ξεκινήσει σολάριουμ από τον Μάρτιο και φαίνεται. Είναι πιο μαύρος από σοκολάτα Valhrona και συνήθως έχει κάνει και λεύκανση δοντιών ώστε να αστράφτει παντού και να φωτίζει τον κόσμο σαν φάρος.

Ο σφίχτης

 

Πάσχει από το σύνδρομο imaginary lat syndrome ήτοι περπατά με ανοιχτά τα χέρια σαν να έχει «φτερά» κι ας μην έχει. Συνήθως κάνει χρήση αναβολικών 1-2 μήνες πριν βγει παραλία για να του δώσουν κάποια μυϊκή μάζα – αλλά η κοιλιά του τον προδίδει.

Η ανάφτρα

 

Είναι ωραία και το ξέρει. Παστώνεται με λάδι συνεχώς, σηκώνεται για πασαρέλα ανά δέκα λεπτά για να την δουν, δεν βουτάει ποτέ, αλλά κάθε φορά που κάποιος γύπας θα προσπαθήσει να την προσεγγίσει θα του απαντήσει ένα ξερό «έχω αγόρι, λυπάμαι».

Ο ρακετόβιος

Συνήθως πάνε σε δυάδες και παίζουν ρακέτα από τη στιγμή που θα έρθουν στην πλαζ, μέχρι να πέσει ο ήλιος. Φήμες λένε πώς κάποιοι ρακετίστες στην παραλιακή έσπασαν το πανελλήνιο ρεκόρ παίζοντας για ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο ρακέτες. Τους βρήκαν τη Δευτέρα το πρωί ανάσκελα στην άμμο κάπως έτσι. 



Η φαμίλια

 

Έχει φορτώσει το όχημα με ό,τι μπορείς να φανταστείς και τα έχει απλώσει όλα σε 30 τετραγωνικά μέτρα στον ελεύθερο χώρο της πλαζ: ομπρέλες, σπαστές καρέκλες, τραπεζάκι, στρώμα παραλίας, σωσίβια, κουβαδάκια, μίνι-ψυγείο, πάνες, τα πάντα. Κάπου προς το μεσημέρι θα βγάλει και τα κεφτεδάκια.

Τα μπαούλα

 

Συνήθως ανδρική παρέα που έχει γίνει λιώμα στο ποτό από τις 2 το μεσημέρι και συμπεριφέρεται σαν ομάδα από φώκιες σε τσίρκο. Το πιθανότερο είναι κάποια στιγμή κάποιος λουόμενος να τους αρχίσει στις ψιλές – και μάλλον θα τους κάνει πολύ καλά.

Το ζευγαράκι

 
Φασώνεται σε άβολο βαθμό στην ξαπλώστρα θαρρείς και δεν έχουν σπίτι. Το ζευγαράκι κατά πάσα πιθανότητα έχει κοινό προφίλ στο FB, στο οποίο ανεβάζει καθημερινά selfies (και) από την παραλία.

Η τοπλες τουρίστρια γιαγιά

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις κυρίες που κάνουν τοπλες, έχουμε κι εμείς φίλες κυρίες που κάνουν τοπλες. Αλλά δεν γίνεται να μην τις αναφέρουμε μιας και αποτελούν σταθερό σημείο αναφοράς σε κάθε οργανωμένη παραλία.

Αυτοί με τον ναργιλέ

 

Δεν γνωρίζουμε τι είδους μόδα είναι τούτη φέτος με τους ναργιλέδες, όμως πέρα από τα καφέ και τα μπαρ πλέον κάνουν την εμφάνισή τους και στις αθηναϊκές παραλίες προσφέροντας απλόχερα σουρεάλ εικόνες αθηναίων… σεΐχηδων.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v