Αυτός ο άντρας έφτιαξε ένα off road αμαξίδιο στην αγαπημένη του

Ένας διάσημος youtuber στις ΗΠΑ είχε μια φοβερή ιδέα για το πώς μπορεί να κάνει χαρούμενη την ανάπηρη φίλη του.
Αυτός ο άντρας έφτιαξε ένα off road αμαξίδιο στην αγαπημένη του
Αν είστε… κολλημένοι με την τεχνολογία, τότε πιθανώς να γνωρίζετε τον Zack Nelson από τη Utah των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος έχει εκατομμύρια followers για τα βίντεο που ανεβάζει και στα οποία «ταλαιπωρεί» κάθε νέα συσκευή που βγαίνει στην αγορά.

Αν όχι, τότε αξίζει να τον μάθετε για την υπέροχη ιδέα που είχε όταν μια (πρώην) φίλη του με κινητικά προβλήματα, η Cambry, του εξέφρασε την επιθυμία της για να κάνει βόλτες στην εξοχή με το αμαξίδιο της.

Και λέμε «τότε», γιατί πλέον οι δυο τους είναι παντρεμένοι και ο Zack Nelson όχι μόνο της κατασκεύασε ένα σούπερ αμαξίδιο για off road διαδρομές, αλλά αποφάσισε να το πατεντάρει και να το κυκλοφορήσει μαζικώς μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα Not a Wheelchair.

Το πρώτο όχημα που έφτιαξε έχει αυτονομία 35 χιλιομέτρων και του στοίχισε περί τα 3000 δολάρια, ενώ κατασκευάστηκε με τη χρήση δύο ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων, με μια θέση στο ενδιάμεσο και πολύ ανθεκτικά λάστιχα.



Στην πιο πρόσφατη μορφή του, είναι πλήρως ηλεκτρικό, ικανό να επιταχύνει έως και 20 χιλιόμετρα την ώρα, χωρίς θόρυβο και διαθέτει σχάρα για εξοπλισμό κάμπινγκ αλλά και έξτρα αμαξίδιο.

«Η εύρεση ποιοτικών εξαρτημάτων και ενός αρκετά απλού σχεδιασμού στη φθηνότερη δυνατή τιμή χρειάστηκαν χρόνο», εξήγησε ο Zack. «Αλλά νομίζω ότι έχουμε κάτι τώρα που όλοι θα μπορούν να απολαύσουν, με πολύ λιγότερα χρήματα συγκριτικά με άλλα ‘off road’ αμαξίδια που κυκλοφορούν στην αγορά».

Η Cambry εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το αμαξίδιο της σε εσωτερικούς χώρους, όμως οποτεδήποτε χρειαστεί να κάνει μια βόλτα στο κοντινό πάρκο ή να πάει πεζοπορία μπαίνει μέσα στο Not a Wheelchair ή “The Rig” όπως το αποκαλούν με τον άντρα της.



Πέρα από τις καθημερινές υπαίθριες δραστηριότητες, το ζευγάρι μπόρεσε να ταξιδέψει πολύ μακριά με το “The Rig”.

«Το έχουμε πάρει δύο φορές στη Χαβάη για δοκιμές. Το στείλαμε με εταιρεία μεταφοράς εμπορευμάτων πριν φύγουμε περίπου μια εβδομάδα πριν πετάξουμε οι ίδιοι και μας περίμενε εκεί όταν φτάσαμε. Βέβαια όλα αυτά τα ταξίδια ήταν πριν από την πανδημία. Ευτυχώς, ζούμε κοντά στο βουνό και μπορούμε να πηγαίνουμε εκεί συχνά», είπε ο Zack.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v