H διαφήμιση των ΑΒ Βασιλόπουλου και η... οργή Τσιάρτα

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να τιμήσει την γιορτή του πατέρα, όμως οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν.
H διαφήμιση των ΑΒ Βασιλόπουλου και η... οργή Τσιάρτα

Η χθεσινή μέρα ήταν αφιερωμένη σε όλους τους πατεράδες και όπως ήταν αναμενόμενο τα social media γέμισαν με φωτογραφίες γονιών, αλλά και αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες.

Ανάμεσά τους, αυτή της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος,  η οποία ανέβασε στον λογαριασμό της έναν πατέρα αγκαλιά με την κόρη του, η οποία τον έχει βάψει και του έχει βάλει κοκαλάκια. Η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία γράφει: «Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. Χρόνια πολλά!».



Η φωτογραφία έλαβε θετικά σχόλια από την πλειοψηφία των χρηστών, όμως προκάλεσε και αντιδράσεις.

Ανάμεσά τους ο… ψύχραιμος σχολιασμός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter:

 «Ότι πιο χυδαίο κ απαξιωτικό για τον πατέρα. Αν κ ψωνίζω από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ πλέον μετά από αυτό τέλος οριστικό, αν δεν την αποσύρουν».



Εμείς λέμε να αφήσουμε και μια ακόμα φωτογραφία εδώ, αυτή του θρύλου Άρνολτ Σβαρτσενέγκερ μαζί με την κόρη του η οποία τον έχει ντύσει «χυδαία και απαξιωτικά».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v