Μεταμφιέστηκε σε υπάλληλο αεροδρομίου για να δει την κοπέλα του

Μια τέλεια ιστορία έρωτα στα χρόνια του κορωνοϊού έρχεται από την Φρανκφούρτη, και κάνει καρδιές να λιώσουν.
Μεταμφιέστηκε σε υπάλληλο αεροδρομίου για να δει την κοπέλα του
Εσύ πόσο μακριά θα έφτανες για τον έρωτά σου; Ένας 20χρονος Αμερικανός από την Ουάσινγκτον, πάντως, προσποιήθηκε τον… υπάλληλο του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης για να συναντήσει την σύντροφό του.

Το εγχείρημά του, δυστυχώς, δεν στέφθηκε με επιτυχία, και ο ερωτευμένος νεαρός αναγκάστηκε να επιστρέψει στις ΗΠΑ την επόμενη κιόλας μέρα.

Η ιστορία εκτυλίχθηκε την περασμένη Κυριακή: Λίγο μετά την προσγείωση του αεροπλάνου του, που ερχόταν από την Ουάσινγκτον, ο νεαρός άνδρας φόρεσε ένα γιλέκο σε έντονο κίτρινο χρώμα και πήρε δύο μαύρες σακούλες προσποιούμενος πως είναι υπάλληλος του αεροδρομίου ο οποίος πάει να αδειάσει τους κάδους απορριμμάτων που βρίσκονταν πίσω από το σημείο ελέγχου των επιβατών, όπως εξηγεί η γερμανική αστυνομία σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Στο πλαίσιο των αυστηρών μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού, οι μόνοι επιβάτες που επιτρέπεται να εισέλθουν στη Γερμανία είναι όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, ή για πραγματικά έκτακτες περιστάσεις, όπως π.χ. για να παρευρεθούν σε κηδεία.

Ο Ρωμαίος μας παραλίγο και θα τα κατάφερνε να μπει στην χώρα, αν ένας πραγματικός υπάλληλος του αεροδρομίου δεν παρατηρούσε ότι δεν φόραγε το ειδικό σήμα ασφαλείας του προσωπικού. Όταν πήγε να ελέγξει τι τρέχει, διαπίστωσε κι άλλο ένα μικρό προβληματάκι: Ο 20χρονος δεν μιλούσε γερμανικά.

Όταν τον ανέκριναν οι αρχές, ομολόγησε ότι έστησε το σχέδιό του προκειμένου να συναντηθεί με τη σύντροφό του, που του λείπει. Την επομένη, υποχρεώθηκε να επιβιβαστεί σε πτήση για την Ουάσινγκτον. Η αστυνομία δεν διευκρίνισε εάν κατάφερε τελικά να δει τη φίλη του, έστω και από τη τζαμαρία στη ζώνη τράνζιτ του αεροδρομίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v