Σούπερ κουρέματα για άνδρες και γυναίκες

Άνοιξαν τα κομμωτήρια και εμείς τρέχουμε να γίνουμε άνθρωποι. Πριν το κάνουμε, όμως, ρίχνουμε μια ματιά στις τελευταίες τάσεις.
Σούπερ κουρέματα για άνδρες και γυναίκες
Αν δοκίμασες να κουρέψεις τον εαυτό σου στην καραντίνα, ελπίζουμε να πήγε καλά. Εμείς δεν ήμασταν τόσο τολμηροί, και τώρα που άνοιξαν τα κομμωτήρια, θα τρέξουμε να φτιάξουμε κάπως το μαλλί μας. Επειδή, όπως όλοι ξέρουμε, το μαλλί πάει πακέτο με την διάθεσή μας και με το πώς φερόμαστε και παρουσιαζόμαστε.

Και πριν βγούμε να φτιάξουμε την νέα μας κουπ, ας ρίξουμε μια ματιά στις τελευταίες τάσεις της μόδας σε κουρέματα, για άντρες και γυναίκες.

Στα γυναικεία, λοιπόν...


Το ασύμμετρο καρέ θα παίξει πολύ, και είναι ένα στυλ που δεν χρειάζεται πολλή περιποίηση. Μπορείς να τα κάνεις ίσια ή να τα αφήσεις σπαστά, αλλά και να παίξεις με την χωρίστρα όσο θες, για να αλλάξεις στυλ.


Παραλία, σερφ και 70s επίσης θα δούμε πολύ το καλοκαίρι, οπότε αν έχεις σπαστά μαλλιά και σκεφτόσουν ποτέ να τα βάψεις ανοιχτά ξανθά, είναι η κατάλληλη στιγμή.


Η φράντζα επιστρέφει πιο... μεγάλη από ποτέ, αλλά και πιο φτερό στον άνεμο. Μπορεί να είναι ένα ογκώδες στυλ, αλλά ταυτόχρονα είναι ανέμελο και ανάλαφρο, και μπορεί να δέσει εξίσου καλά στην καθημερινότητα και σε πιο νυχτερινές εμφανίσεις.


Σημαντιή συμβουλή: Ρώτα στο κομμωτήριο αν το πρόσωπό σου σηκώνει αυτό το κούρεμα Γαλλιδούλας. Αν σου πει ναι, καν’ το. Απλά καν’ το.


Για μακριά μαλλιά, δοκίμασε να κάνεις στρώσεις που να δημιουργούν ένα τέλειο κάδρο γύρω από το πρόσωπό σου, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά σου.

Τώρα, στα ανδρικά κουρέματα...


Κοντό, αλλά ανέμελο και ατημέλητο από πάνω. Ένα λουκ που χρειάζεται μηδενική φροντίδα, πρακτικά, και λέει «Έτσι σηκώθηκα από το κρεβάτι».


Για πιο μακριά μαλλιά, το ατημέλητο καρέ θα... φορεθεί πολύ φέτος, μιας και είναι ένα λουκ που επίσης δεν χρειάζεται πολλή προσοχή αλλά μπορεί εύκολα να γίνει εντυπωσιακό.


Αν δεν το έκανες μόνος σου στην καραντίνα, ίσως να σκεφτείς να σου το κάνει ο κομμωτής σου (ξέρεις, πιο επαγγελματικά). Επειδή το μιλιτέρ και κοντοκουρεμένο-σχεδόν-ξυρισμένο είναι το απόλυτο must της σεζόν—αν το σηκώνει το πρόσωπό σου.


Και τέλος, αν το φουλ ξυρισμένο δεν σου αρέσει, δοκίμασε να ξυρίσεις τα πλαϊνά, και να αφήσεις λίιιιγο μαλλί από πάνω. Είναι, στην ουσία, το ίδιο κούρεμα, αλλά θα σου σώσει την ζωή αν ο κομμωτής πει την βαριά κουβέντα «Δεν νομίζω να σου πηγαίνει η ξούρα».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v