Τα everest στηρίζουν τους ήρωές μας

Τους ήρωες του ΕΣΥ που βρίσκονται σήμερα στην πρώτη γραμμή της μάχης στηρίζουν τα Everest. Στείλ’ τους κι εσύ το δικό σου μήνυμα, μέσα από τις σελίδες τους.
Τα everest στηρίζουν τους ήρωές μας
«Σας στέλνουμε δύναμη, σας στέλνουμε κουράγιο, μας δίνετε ζωή»

«Στις δύσκολες μάχες που δίνετε κάθε μέρα, είμαστε δίπλα σας. Είμαστε μαζί σας»

«Είστε οι ήρωες του σήμερα. Συνεχίστε με δύναμη και αισιοδοξία»

Οι οθόνες των everest έξω από τον Ευαγγελισμό, το Λαϊκό, τον Ερυθρό Σταυρό και άλλα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας μεταφέρουν στους ήρωές μας, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ μηνύματα στήριξης, συμπαράστασης και αισιοδοξίας από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο καθημερινός αγώνας τους είναι αγώνας όλων μας, είναι αυτός που μας κρατά ενωμένους και δυνατούς, κι αυτή η μικρή, τόση δα ένδειξη ευγνωμοσύνης είναι από εκείνα τα μικρά που μπορεί να αποδειχθούν μεγάλα –να δώσουν στον καθένα τους τη δύναμη να συνεχίσει.

Δίπλα σε αυτούς τους ήρωες της καθημερινότητας στέκονται από την αρχή της πανδημίας τα everest, προσφέροντάς τους καθημερινά δωρεάν καφέ και φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι κάθε ώρα της ημέρας.

Τώρα, ανέλαβαν και την πρωτοβουλία να τους μεταφέρουν την αναγνώριση και τη συμπαράσταση όλων μας, προσκαλώντας μας να αναρτήσουμε στις σελίδες της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μήνυμα που θα θέλαμε να τους στείλουμε, ώστε να τους εμψυχώσουμε και να τους δώσουμε περισσότερη δύναμη.



Τα μηνύματα φτάνουν καθημερινά στους αποδέκτες τους μέσα από τις ειδικές οθόνες που έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό στα καταστήματα Everest που βρίσκονται κοντά σε νοσοκομεία.

Μπες κι εσύ στα social media των everest, στο Facebook και το Instagram και στείλε το δικό σου μήνυμα συμπαράστασης στους ανθρώπους που βρίσκονται για όλους μας στην πρώτη γραμμή της μάχης. Γράψε αυτό που θα ήθελες να τους μεταφέρεις με το hashtag #ειμαστεμαζισας .
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v