Τέλειες χαζομάρες για να στείλεις σε όποιον είναι χάλια

Για τους ανθρώπους σου που δεν την παλεύουν με την όλη κατάσταση, έχουμε δέκα μικρές βλακειούλες που ίσως τους φτιάξουν το κέφι.
Τέλειες χαζομάρες για να στείλεις σε όποιον είναι χάλια
Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μας συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, είναι το να ακούς φίλο χάλια στο τηλέφωνο και να μην μπορείς να πεις «έρχομαι από κει». Νιώθεις κάπως λίγος όταν έχεις όπλο μόνο την φωνή σου και το «θα περάσει» που επαναλαμβάνουμε όλοι τόσο συχνά που σχεδόν κανείς πια δεν το πιστεύει –χρησιμοποιείται σχεδόν σαν χαιρετισμός, όπως όταν σου λένε «καλησπέρα», δεν το αντιλαμβάνεσαι κυριολεκτικά, ότι κάποιος εύχεται το απόγευμά σου να είναι καλό.

Τι κάνεις, λοιπόν; Ας είμαστε ειλικρινείς, όχι και πολλά. Κανένα ξεκαρδιστικό meme δεν συγκρίνεται με τις αγκαλιές, και καμία ολονυχτία στον καναπέ σου δεν είναι ίδια με εκείνες που γίνονται από το Skype. Αλλά το μη χείρον βέλτιστο, έκτακτες περιπτώσεις έκτακτα μέτρα, και άλλα τέτοια που τα ξέρεις, δεν περίμενες εμάς. Εμείς σου μαζέψαμε δέκα χαζομαρούλες που μπορείς να στείλεις σε όποιον θέλεις να του φτιάξεις το κέφι –ή έστω, να ξέρει ότι τον σκέφτεσαι ενώ παραμένει μίζερος.

Αυτό εδώ το τραγουδάκι που λέει «Τι άλλο να κάνω να σε γλυκάνω/ Μήπως και πάψεις πια να ακούς τους από πάνω/ Τι άλλο να κάνω να σε γλυκάνω/ Ίσως αν ήξερα να σου ‘παιζα και πιάνο»



Τα σκιτσάκια της Liz Climo. Μία από τους σχεδιαστές των Simspons είναι υπεύθυνη για το 90% της γλυκύτητας που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στο Facebbok.

Αυτό το βιντεάκι για όσους αγαπάνε την Αθήνα. Σου το υπογράφουμε, το έχουμε δει πάνω από 400 φορές, πάντα μας κάνει να χαμογελάμε.

Αυτή εδώ τη λίστα του Buzzfeed με τις 99 καλύτερες (και πιο υποτιμημένες) στιγμές στην καθημερινότητα όλων μας.

Αυτό το βίντεο με την τέλεια χορογραφία του Grease… στη νοηματική.



Την σελίδα του Chaz Hutton στο Instagram που φτιάχνει τέλεια σκιτσογραφήματα με τα οποία όλοι μας ταυτιζόμαστε.

Το παλιό, κλασικό κι αγαπημένο How Animals Eat Their Food. Αλλιώς γνωστό και ως ένα από τα καλύτερα πράγματα που μας έδωσε το ίντερνετ.



Εκείνο το άλλο κλασικό, που λεγόταν First Kiss και αν δεν το θυμάσαι θα το θυμηθείς στα πρώτα δευτερόλεπτα…



Για τις γυναίκες της ζωής σου: Τα μοντέλα της Dolce & Gabbana παραδίδουν μαθήματα ιταλικής νοηματικής υπό τους ήχους της ταραντέλας.



Τα βιντεάκια που λέγονται Στο Περίπου. Μπαίνεις εδώ, βρίσκεις την αγαπημένη του/της σειρά ή ταινία, και στέλνεις το αντίστοιχο λινκ. Κάποια είναι πιο πετυχημένα (βλέπε πιο ξεκαρδιστικά) από άλλα, θα σε αφήσουμε όμως να το ανακαλύψεις μόνος/η σου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v