Οι μόδες που θέλουμε να ξεχάσουμε

Η μόδα έχει αλλάξει ακραία πολύ τα τελευταία χρόνια, και αυτή είναι μια ευκαιρία να αναρωτηθούμε τι φορούσαμε πριν 15 χρόνια—και κυρίως γιατί.
Οι μόδες που θέλουμε να ξεχάσουμε
Τόσα πράγματα έχουν αλλάξει στον χώρο της μόδας τα τελευταία χρόνια. Σχεδόν έχουμε ξεχάσει τι φορούσαμε πριν από 15 μόλις χρόνια. Ευτυχώς, δηλαδή, επειδή αντικειμενικά δεν φορούσαμε πολύ ωραία πράγματα πριν 15 χρόνια.

Πάμε να κάνουμε ένα μαζοχισ—εννοούμε νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν…


Πολύ καλό μπλουζάκι για την κηδεία του 87χρονου άντρα σου που σίγουρα δεν παντρεύτηκες για τα λεφτά του πριν έξι μήνες και από τότε προσεύχεσαι καθημερινά να τον σκοτώσει το Cialis.


Σε γενικές γραμμές, η Avril Lavigne δεν μπορεί να κάνει στυλιστικό ατόπημα. Ό,τι κάνει, της ταιριάζει. Η Avril Lavigne, όμως, είναι πανέμορφη, πετίτ, ξανθιά και Καναδέζα. Εσύ που κόπιαρες το στυλ της, δεν ήσουν.


Μπορούμε να κάψουμε τελετουργικά κάθε κάπρι παντελόνι που έχει ραφτεί ποτέ;


Μπλουζάκι που απαιτεί κολλητική ταινία στα β*ζιά για να μείνει στη θέση του, να μην το αγοράσεις.


Πω.


ΠΩ


Δε θα πούμε ψέματα, αυτή είναι μια εμβληματική στιγμή, αλλά ναι. Τζιν με τζιν με τζιν σε στέλνει κατευθείαν στην στυλιστική κόλαση. (Όπου παίζει σε ατελείωτη λούπα βίντεο της Ντονατέλα Βερσάτσε να προσπαθεί να σηκωθεί μόνη της από το κρεβάτι το πρωί.)


Αυτή είναι η Jewel. Η Jewel ήταν εξωφρενικά ταλαντούχα στην εποχή της, αλλά επίσης κατέβηκε από την Αλάσκα, και όταν κατεβαίνεις από την Αλάσκα στο Λος Άντζελες και θες να ταιριάξεις με το σκηνικό, συμβαίνει κάτι τέτοιο.


Εδώ έχουμε κάποια πράγματα να πούμε, συγκεκριμένα πόση οργή έχουμε ακόμα μέσα μας που μια ομάδα νέρντουλες με σκόρπια γένια, ακμή και αιώνια παρθενιά οικειοποιήθηκαν την fedora και την έκαναν σύμβολό τους. Η fedora ήταν ωραίο αξεσουάρ κάποτε.


Νυχτικούλι.


Ό,τι κι αν είναι αυτό που συμβαίνει εδώ.


Και για το τέλος, αυτό. Που, επίσης δεν θα πούμε ψέματα, το αγαπάμε, αλλά έχουμε και την τσίπα να παραδεχτούμε ότι είναι πολύ κακό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v