Τα προβλήματα που έχουν οι κοντές γυναίκες

Αυτό είναι ένα κείμενο που αναγνωρίζει τον καθημερινό πόνο και αγώνα για επιβίωση που αντιμετωπίζει μια κοντή γυναίκα. Στεκόμαστε στο ύψος της.
Τα προβλήματα που έχουν οι κοντές γυναίκες
Το ύψος είναι ένας παράγοντας που (κανονικά) δεν θα έπρεπε να επηρεάζει την καθημερινή μας ζωή. Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει. Οι κοντοί άνθρωποι ζουν καθημερινά πολλά, μικρά δράματα—και ειδικά οι γυναίκες. Και μερικά από αυτά τα δράματα συγκεντρώσαμε.

*Όταν αγοράζεις τζιν με σκισίματα στο γόνατα, το φοράς και τα σκισίματα βρίσκονται στο καλάμι σου.

*Όταν κουβαλάς τσάντα με μακρύ λουρί, και αντί να στέκεται στην μέση σου, κάνει φλαπ-φλαπ και σου χτυπάει τα μπούτια.

*Γενικά, ο κόσμος δεν είναι πολύ ευγενικός με τα μπούτια σου.

*Το γεγονός ότι έχει χρειαστεί να τσεκάρεις για ρούχα στον όροφο με τα παιδικά, και (ακόμα χειρότερα) το γεγονός ότι υπήρχαν άτομα τα οποία σε έκριναν για αυτό, ενώ κι εσύ και αυτά τα άτομα ξέρετε κατά βάθος ότι ο αληθινός εχθρός είναι οι μεγάλες εταιρίες έτοιμου ενδύματος, που φέρονται λες και υπάρχει ένας μόνο σωματότυπος πάνω στον πλανήτη, αλλά αυτό είναι κουβέντα για άλλη στιγμή, επειδή τώρα έχεις να αγοράσεις αυτό το πολύ χαριτωμένο καπέλο, και μετά να σκίσεις το ταμπελάκι που λέει «3-8 ετών».

*Το γεγονός ότι αν πάρεις ένα παντελόνι, γενικά, θα χρειαστεί να πληρώσεις και για να το κοντύνεις και, ειλικρινά, ποιος έχει την όρεξη και τα λεφτά να πηγαίνει σε μοδίστρα;

*Οι κανονικοί άνθρωποι, όταν χτυπάνε στο τραπέζι, χτυπάνε τους γοφούς και κάπως μετριάζεται ο πόνος. Εσύ χτυπάς κατευθείαν στο στομάχι.

*’Η λίγο πιο χαμηλά απ’ το στομάχι.

*Ίσως να έχει συμβεί τόσες φορές, που αναρωτιέσαι αν έχεις μείνει στέρφα.

*Στο αεροπλάνο, συνήθως χρειάζεται να ζητήσεις βοήθεια από τον διπλανό σου για να βάλεις την χειραποσκευή στο ντουλαπάκι από πάνω. Ακόμα περισσότεροι πόντοι μιζέριας, αν ούτε μία φορά αυτή η ανάγκη για βοήθεια δεν οδήγησε σε γνωριμία βγαλμένη από ρομαντική κομεντί. Τι φάση λίγο όλοι οι άσχημοι δίπλα σου στα αεροπλάνα;

*Το γεγονός ότι, σε σύγκριση με τις πιο ψηλές γυναίκες, το να φορέσεις ένα λίγο μεγάλο μπλουζάκι όχι μόνο φαίνεται πιο σέξι, αλλά θα μπορούσε να είναι και κανονικό φόρεμα, αλλά γενικά η κοινωνία δεν είναι πολύ δεκτική στο να βγαίνεις έξω με ένα μπλουζάκι και τίποτα από κάτω—ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΟΥΧΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΛΕΣ, ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

*Το γεγονός ότι ο αερόσακός σου έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να σε σκοτώσει.

*Το γεγονός ότι αν βάλεις ταψί στον φούρνο λίγο πιο μέσα απ’ ό,τι πρέπει, κάθε φορά που σκύβεις να το βγάλεις, νιώθεις πιο Σύλβια Πλαθ από ποτέ.

*Το γεγονός ότι πας σε συναυλίες μπροστά σου θα κάτσει πάντα κάποιος πιο ψηλός. Που, εντάξει, αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα, αλλά δεν θα αρνηθούμε ότι σε επηρεάζει περισσότερο.

*Όταν οι φίλοι σου λένε να μπεις γιατί είναι ρηχά, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΗΧΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

*Το σεξ με ψηλά άτομα είναι μια πολύ περίεργη ιστορία. Όχι άσχημα περίεργη, απλά περίεργη.

*Όταν θες να φορέσεις μπότες μέχρι το μπούτι για να νιώσεις λίγο Rihanna, αλλά μετά συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι η Rihanna, και επίσης οι μπότες μέχρι το μπούτι δεν είναι φτιαγμένες για τα κοντά σου πόδια.

*Γ#μώ την μητέρα φύση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v