Οι έλληνες celebrities που άνοιξαν πόλεμο με τα media

Μασόνοι, Illuminati και δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο στόχαστρο των ελλήνων celebrities. Iδού μερικά από τα ξεσπάσματά τους στα social.
Οι έλληνες celebrities που άνοιξαν πόλεμο με τα media

Έλληνες celebrities που ήθελαν και έπρεπε (;) να τα πουν και δεν έκρυψαν τα λόγια τους απέναντι σε δημοσιογράφους, σύστημα, πολιτικούς και… Illuminati.

Νίνο Vs. Youtube + Τσουτσέκια

Ο δημοφιλής Νίνο του Fame Story (αχ, ωραίες εποχές τότε) είναι πλέον ένας από τους πλέον δημοφιλείς Έλληνες αοιδούς και αρκετά δραστήριος στα social media. Είναι επίσης και αρκετά οξύθυμος. Όλοι θυμόμαστε το πώς αντέδρασε όταν η «Παράνοια» δεν μπήκε στις τάσεις του Youtube:

«Οι τάσεις στο YouTube θέλουν και συστάσεις ε; Τα αρχ… μου πάρτε εκεί στο Ελληνικό YouTube για αρχή», έγραψε στο προφίλ του τον Φλεβάρη του ’19 προσθέτοντας: «Με αγάπη πάντα έτσι?».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με αγάπη πάντα έτσι? ——————————

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas) στις


Πρόσφατα, με αφορμή δημοσίευμα για την υποτιθέμενη σχέση του με την ανερχόμενη ηθοποιό Δανάη Μπάρκα δεν μάσησε τα λόγια του:

«Αντί να γράψετε και να βοηθήσετε την κατάσταση ότι γράφω ας πούμε για 2000 άτομα τραγούδια, γράφετε ότι μαλ@@ια σας κατέβει. Όσο περνάνε τα χρόνια όλο και πιο άσχετα πράγματα γράφετε. Τον κολοσσό να σηκώσω, θα γράψετε ότι είμαι έξαλλος – ξέρω εγώ με κάτι -, η ότι βγαίνω με μια που δεν βγαίνω. Γι’ αυτό σας λέω τσουτσέκια. Εσείς είστε που αν πεθάνω θα το γράψετε με χαρά, για να το γράψετε πρώτοι. Όπως και τώρα θα γράψετε έξαλλος ο ΝΙΝΟ με δημοσίευμα που τον θέλει με γνωστή ηθοποιό. Είστε ένας βόθρος από άχρηστες και για τη συγκεκριμένη περίπτωση, πάλι ψεύτικες πληροφορίες. 0( μηδέν) σεβασμός στα τσουτσέκια από μένα», έγραψε έξαλλος σε story του στο Instagram.



Sin Boy Vs. Όλων

Ο ράπερ πίσω από την τεράστια επιτυχία «Mama?», προ μηνών μοίρασε πόνο μέσα από τα storys του σε ένα άνευ προηγουμένου κράξιμο προς τους πάντες και τα πάντα. Από πού να το πιάσουμε και που να το αφήσουμε.

Ενδεικτικά, ο ράπερ ξεκίνησε ρωτώντας τους φανς του αν θέλουν να αλλάξει το όνομά του σε Lil Jesus γιατί «olous tous kalhtexnes me t diko m talent sto telos tous skotonun». Μετά συνέχισε ρωτώντας «ti einai pio p****ana apo enan illuminati» και απαντώντας ευθύς αμέσως ο ίδιος «h Mana tou».



Μετά μοιράστηκε με τους φανς του το όνειρο ζωής του που ήταν να γίνει ο νέος Μάικλ Τζάκσον και αφού αποκάλυψε το σχέδιο δολοφονίας του σε event της Amita Motion αποκάλυψε πως «To Mati thisiastike g to mati ton Illuminati» και εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση προς Πούτιν και Τραμπ «k opion allon p***as gio Illuminati yparxi sthn gh».



Στη συνέχεια απευθύνθηκε στα site για «ma metafrasun oti eipa sta agglika g na to mathun olio oi illuminati» και φυσικά έκανε δριμύτατη κριτική στον ύπουλο ρόλο των media λέγοντας «dinw 5k se opion brei arthro me epikefalida o sin boy leei oti I fwtia sto mati itan kolpo g na pesi I kivernisi».

Και αν όλα αυτά σας φαίνονται τρελά, τότε βάλτε και λίγο Αλέξη Τσίπρα στην ιστορία, ο οποίος σύμφωνα με τον ράπερ βοήθησε αρκετά την οικογένειά του με επιδόματα, δήλωση η οποία, όπως ανέφερε σε ένα ακόμα story, έκοψε ο Ant1 στην συνέντευξη που έδωσε ο ράπερ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.



«Gt den m kanei minisi o Ant1 pou ton katigorisa oti ekane politiki propaganda apilodas me , me th zwh mou g na kopsun apo to modaz afta pou eipa gia ton @alexistsipras mia vdomada prin tis ekloges?», αναρωτήθηκε.

Για όσους κουράστηκαν να διαβάσουν, να συνοψίσουμε λέγοντας πως το ξέσπασμά του περιλάμβανε αιχμές για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, «ευχούλες» στον Κυριάκο Μητσοτάκη και αναφορές στον Τζάστιν Μπίμπερ, αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Taki Tsan Vs. Luben + Δημοσιογράφοι + Σύστημα

Μετά τον χαμό με τα storys του Sin Boy ένας ακόμα έλληνας ράπερ αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό του κύκλο ανελέητου κραξίματος προς δημοσιογράφους, μασόνους και άλλους.

Ο Taki Tsan ξεκίνησε γράφοντας «Γ**ω τα τρία μούτρα του Luben ξεχωριστά», όπου «Τρία Μούτρα» εκπομπή της γνωστής ιστοσελίδας και συνέχισε λέγοντας πως «όλοι οι δημοσιογράφοι γ****εστε γιατί είστε για τον π***ο… θέλετε να φάτε τον Sin Boy, ο Sin Boy είναι πιο μάγκας από όλους εσάς που το παίζετε και καλά ράπερ, σκληροί, ένα α***ι είστε…», και τον συμβούλεψε: «κουβάλα το πιστόλι σου, κουβάλα το μαχαίρι σου κοντά...».

«Το ΘΕΜΑ γ***εται από τον κ****λο», συνεχίζει αναφερόμενος στην εφημερίδα του Θέμου Αναστασιάδη και τους δημοσιογράφους της.

Περισσότερο ξέσπασμα στο παρακάτω βίντεο:



Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ράπερ των ΖΝ είχε αναφέρει παλαιότερα πως: «Επειδή το πράγμα σοβαρεύει και τρελός δεν είμαι απλά μου αρέσει περισσότερο η ιδέα ότι (η Γη) είναι επίπεδη», ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία το προφίλ του.


Τζούλια Αλεξανδράτου Vs. Καλλιστεία + Αρναούτογλου +Στεφανίδου

Τελευταία αλλά όχι καταϊδρωμένη στη μάχη κατά του κατεστημένου, η Τζούλια αποφάσισε να περάσει και αυτή ένα χεράκι μέσα από τα stories της όσους θεωρεί πως πρέπει να τα ακούσουν γιατί φταίνε. Σημειώνετε;

«Το όνομά μου είναι τόσο ισχυρό που και να χέσω θα είναι είδηση», «Στα καλλιστεία με έκοψε ο Κυριακού για μια τυχαία γκριμάτσα, η Χοψονίδου ήταν άσχετη σε όλο αυτό δεν τους ενδιέφερε αρκεί να μην έβγαινα ΕΓΩ»



 «Ο Αρναούτογλου ήθελε να μιλήσω για το DVD, μήπως να μιλήσουμε καλύτερα για την προσωπική του ζωή; Νομίζω θα έχει μεγαλύτερη τηλεθέαση αυτό».

«Όλα για το χρήμα. Μην πω για τον Θέμο Αναστασιάδη που αναγκάστηκε να φύγει στην Ελβετία. Αν άνοιγα εγώ το στόμα μου με τόσα που γνωρίζω, καλά να’ναι εκεί που είναι».



«Και εμένα στον Αρναούτογλου που ήμουν κόψανε 1 ώρα από αυτά που έλεγα για διάφορους και διάφορα, διότι έπεσαν μηνύσεις στον ΑΝΤ1, 1 μέρα πριν βγει στον αέρα η εκπομπή. Η μισή εκπομπή ήταν κομμένη να σκεφτείτε…»

«Το ίδιο είχε συμβεί και με το φίδι τη Τατιανα Στεφανίδου. Δεν υπάρχει χειρότερη από αυτή».

Και πολλά, πολλά ακόμα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v