Κουλ (και φτηνές) ιδέες για τον γάμο σου

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για τον γάμο σου, και δεν χρειάζεται να κάνεις… αυτά που κάνουν όλοι.
Κουλ (και φτηνές) ιδέες για τον γάμο σου
Ο γάμος σου είναι μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σου. Κι όμως, ο θρύλος λέει, πως στην πραγματικότητα (και ειδικά για τις νύφες) ο γάμος είναι ένα πάρτι στο σπίτι σου, στο οποίο νιώθεις πως κανείς δεν σε έχει καλέσει. Βάλε ότι κοστίζει και πολύ. Βάλε και ότι όλα έχουν χιλιογίνει και κάθε σου επιλογή έχει να φάει άπειρη κριτική από θείες/ξαδέρφες/γενικευμένα ανύπαντρα άτομα που καλά θα κάνουν να ψάξουν τον ορισμό της λέξης Schadenfreude.

Κι επειδή θέλουμε, περισσότερο από όλους, να περάσεις εσύ καλά την ημέρα του γάμου σου, ορίστε μερικές ιδέες για πράγματα που μπορείς να κάνεις για να περάσεις τέλεια, περιορίζοντας ταυτόχρονα και τα έξοδα.

*Σέρβιρε finger food μόνο, και τίποτα εξεζητημένο. Κατά βάθος, οι καλεσμένοι νιώθουν καλύτερα με μίνι μπεργκεράκια, παρά με τα κοκτέιλ γαρίδας που απλά θα σου τινάξουν την μπάνκα στον αέρα.

*Πιείτε αλκοόλ πριν την τελετή. Όλοι θα είναι ελαφρώς καλύτερα και όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά. Και πιθανότατα θα παίξει και λιγότερο μπεκρούλιασμα μετά, άρα και λιγότερη ανησυχία από εσένα για το τι θα αντικρίσεις το επόμενο πρωί.

*Το παρανυφάκι, με ένα μαύρο ύφασμα, γίνεται… Μπάτμαν.


*Αυτά τα μπλουζάκια μπορεί να κοστίζουν και 5€ το ένα. Σίγουρα πιο φτηνά από ταιριαστά κοστούμια.


*Αν το νυφικό σου είναι μακρύ κι εσύ είσαι άνθρωπος που θέλει να αισθάνεται άνετα (δηλαδή, άνθρωπος), εμείς απλά θα αφήσουμε αυτή την εικόνα εδώ.


*Εναλλακτικά, μην ντρέπεσαι κι αν έχεις κοντό νυφικό. Σκάστε όλες με αθλητικά. Ας σκάσει κι ο γαμπρός με αθλητικά. Ας έρθουν ΟΛΟΙ με αθλητικά.

*Συγγνώμη, αλλά αν έχεις σκύλο, είναι αδικαιολόγητο να μην έχεις υπολογίσει μέρος του budget του γάμου για τα (τουλάχιστον τρία συνολικά, είναι ντίβα) παπιγιόν που θα φορά κατά την διάρκεια της τελετής.


*Συγγνώμη, αλλά οι DJ γάμου είναι ξεπερασμένοι. Δεν υπάρχει παρέα που να μην έχει τον DJ της (επίσημα ή ανεπίσημα). Αυτό δεν σημαίνει ότι σου λέμε να προσλάβεις για DJ κάποιον φίλο σου και να μην τον πληρώσεις. Σου λέμε απλά να το σκεφτείς. (Και να ρωτήσεις, για τα τυπικά, αν θέλει κάτι, και να του δώσεις free pass για απεριόριστο αλκοόλ.)


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v