Ιδέες για να κάνεις τον γάμο σου μοναδικό

Επειδή ο γάμος – ναι, κλισέ, συγγνώμη – είναι από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής σου, ορίστε μερικές συμβουλές για να τον κάνεις τέλειο.
Ιδέες για να κάνεις τον γάμο σου μοναδικό
Ο τέλειος γάμος είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Και απαιτεί απίστευτη προετοιμασία, και χρήμα. Όλα αυτά μεταφράζονται σε στρες. Και αν βάλεις μέσα και το θέμα του πόσο καλά θες να περάσουν οι καλεσμένοι σου, κλαφ’ τα.

Άφησέ μας, λοιπόν, να σου δώσουμε μερικές ιδέες για το πώς μπορείς να κάνεις τον γάμο σου σούπερ διασκεδαστικό για όλους.

*Αρχικά, μια συμβουλή που καταλαβαίνουμε αν δεν θες να ακούσεις (αλλά εμείς θα την δώσουμε ούτως ή άλλως) είναι να σκεφτείς σοβαρά αν θες νυφικό. Θα το φορέσεις μια φορά, και είναι πανάκριβο. Η ενοικίαση ακούγεται καλύτερη λύση, και αν κι αυτό σου φανεί ακριβό, τότε μπορείς απλά να φορέσεις ένα καλαίσθητο λευκό φόρεμα. Ναι, μπορείς να βρεις φόρεμα των 29,99€ που να σου κάθεται τέλεια και να είσαι κομπλέ. Και όλα αυτά τα χρήματα να τα επενδύσεις σε διασκεδαστικά πράγματα…

*…όπως ένα ανοιχτό μπαρ. Το ανοιχτό μπαρ γενικά αποτελεί από μόνο του δικαιολογία για να πάει κόσμος οπουδήποτε. Όχι ότι δεν θέλουν να σε δουν να παντρεύεσαι, αλλά το να σε βλέπουν να παντρεύεσαι ενώ είστε όλοι λίγο-πολύ λιάρδα ακούγεται πολύ πιο διασκεδαστικό.

*Φέρε μηχανή παγωτού και άσε τον κόσμο να σερβίρεται. Εξίσου δυνατή επιλογή με το αλκοόλ—ναι, το είπαμε, αγαπάμε τόσο πολύ το παγωτό. Άσε που το παγωτό είναι λίγο ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια: και θα δροσίζει τον κόσμο τους καλοκαιρινούς μήνες (που είναι λιγάκι απάλευτοι), και θα γεμίσει στομάχια, άρα μετά δεν θα χρειαστεί να το παίξεις λαρτζ με το φαγητό. Όλοι κερδίζουν.

*Εναλλακτικά, μπορείς να δώσεις λίγο παραπάνω από το budget σου στα δωράκια για τους καλεσμένους. Άσε την φαντασία σου να δουλέψει, σκέψου κάτι που θα τους κάνει να σκέφτονται εσένα και τον γάμο σου. Καλύτερη επιλογή για γάμους με λίγους καλεσμένους, βέβαια.

*Κάνε θεματικό γάμο. Είστε νέρντουλες με κάτι; Από τον Χάρι Πότερ μέχρι τις ταινίες Ντίσνεϊ (ή και πιο ενήλικα, περίεργα, ό,τι θέλεις κόνσεπτ), κανείς δεν σε εμποδίζει να οργανώσεις έναν γάμο που όλοι θα πρέπει να κάνουν cosplay. Για την ακρίβεια, είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να αναγκάσεις τους καλεσμένους σου να κάνουν κάτι χωρίς να σε μισήσουν—αρκεί οι φίλοι σου να είναι έστω και λιγάκι νέρντουλες σαν εσένα.

*Οργάνωσε μια σούπερ φωτογράφιση για μετά. Βγάλτε άπειρες φωτογραφίες με τους καλεσμένους, με ομάδες φίλων, με χαζές φάτσες, με σούπερ σοβαρές φάτσες… Θα νιώσετε όλοι μοντέλα και λογικά θα καταλήξετε να κλαίτε από τα γέλια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v