Μάζεψε 700.000$ για την Αυστραλία... πουλώντας γυμνές φωτό

Η 20χρονη ακτιβίστρια κατάφερε μέσα από το ίντερνετ να μαζέψει 700.000 δολάρια σε 4 ημέρες για τα θύματα των πυρκαγιών.
Μάζεψε 700.000$ για την Αυστραλία... πουλώντας γυμνές φωτό
Η 20χρονη Κέιλεν Γουάρντ, ένα γυμνό μοντέλο από την Καλιφόρνια, αποφάσισε να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο τα θύματα των πυρκαγιών στην Αυστραλία, ζητώντας από τους followers της να καταθέσουν από 10 μόλις δολάρια σε έναν αριθμό φορέων που μαζεύουν χρήματα για βοήθεια. Έπειτα, θα της έστελναν σε φωτογραφία την απόδειξη κατάθεσης, κι εκείνη θα τους αντέμειβε… με μια γυμνή φωτογραφία.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε αρκετά φιλόδοξα, με το νεαρό μοντέλο να προτρέπει τους ακολούθους της να δώσουν χρήματα για τα θύματα, μαζεύοντας γύρω στα 7.000 δολάρια μέσα σε λίγες ώρες. Το επόμενο, όμως, πρωί, το post της είχε γίνει viral και οι καταθέσεις έφταναν περί τις 100.000 δολάρια.

Πλέον, η Κέιλεν έχει μαζέψει 700.000 δολάρια για τα θύματα των πυρκαγιών, ενώ το Instagram αποφάσισε να της κατεβάσει τον λογαριασμό – περιορίζοντάς της, έτσι, και σημαντικό κομμάτι των προσωπικών της εσόδων. Πάντως, το παράδειγμά της ακολούθησαν και άλλα μοντέλα, ζητώντας από τους fans τους να στείλουν χρήματα στην Αυστραλία, με αντάλλαγμα ερωτικό περιεχόμενο.

Εμείς θα πούμε πως την αγαπήσαμε, εκείνη και τις προθέσεις της.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v