Τα αστεία που πρέπει να σταματήσεις να λες

Υποκύψαμε, τα είπαμε, όμως φτάσαμε στα μισά του 2018 και λέμε ακόμα τυχαίο δεν νομίζω. Είναι δυνατόν;
Τα αστεία που πρέπει να σταματήσεις να λες
Κάποια αστεία καλό είναι να μη γίνονται πια. Και κάποιες «αστείες» ατάκες κούρασαν. Πολύ.

Έλα Αλέκο

Απορίας άξιο πώς χρησιμοποιείται αυτή η καθόλου αστεία φράση από μια – επίσης καθόλου αστεία – διαφήμιση των 90s. Όμως χρησιμοποιείται, και προκαλεί έντονες καούρες στο στομάχι.

Τι α κάνς; Α κάειτς α μαλώεις;

Για κάποιον περίεργο λόγο ο κόσμος θεωρεί αστεία την αναπαραγωγή ντοπιολιαλιών. Εν προκειμένω το «τι να κάνεις να κάτσεις να μαλώσεις;» απέκτησε τεράστια φήμη και χρησιμοποιείται κατά κόρον πλέον από πρωτευουσιάνους.

Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Άντε ας παραδεχτούμε ότι η διαφήμιση στο Ταξί του 11888 ήταν ψιλοσυμπαθητική. Αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση όμως το γεγονός ότι χρόνια μετά η ατάκα του τύπου εξακολουθεί να χρησιμοποιείται «για αστείο».

Α-χα καλό ε;

Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε – κάποτε – καλό χιούμορ. Όμως αυτό το χιούμορ ανήκει στο πολύ μακρινό παρελθόν, και το «α-χα καλό ε;» ανήκει στην μαύρη και καθόλου αστεία περίοδο του κωμικού. Γιατί λοιπόν να την αναπαράγουμε;

Τι λες τώρα!

Την ατάκα την εκστόμισε ο Λορέντζο. Ναι, αυτός από το Μπαρ. Ένα από τα χειρότερα reality που βγήκαν ποτέ στον αέρα της ελληνικής τηλεόρασης το 2002.

Κάνε με αδ είμαι πλονκ

Εντάξει, το είπαμε, το γράψαμε, ψιλογελάσαμε, φτάνει τώρα ναι; Πάμε παρακάτω.

Τιναφτόρε;

Αν ο Βεϊρίνια ήξερε ότι η ατάκα του προς τον διαιτητή θα γινόταν τόσο δημοφιλής στους σύγχρονους τάχα μου αστειάτορες ενδεχομένως να είχε κρατήσει το στόμα του κλειστό. Όμως δεν το έκανε. Την είπε κι εμείς τώρα θα λουστούμε για αρκετό καιρό ακόμα την αναπαραγωγή της χάριν χαβαλέ. Χα χα. 

ΝΕΤΙ?

Περάσαμε όμορφα μαζί με αυτήν την ερώτηση, όπως και με το ΑΧΝΕ, όμως πάνε δύο χρονάκια από τότε – και βάλε – και κάποια στιγμή όλα τα καλά φτάνουν σε ένα τέλος.

Μακερώσει

Αυτό πήγαινε παρέα μαζί με το «φέρει ξάντερφο» και το «α;» στο τέλος κάθε φράσης – αναφοράς στον τρόπο που μιλάνε οι Αλβανοί. Πιο ξεπερασμένο και από τη Μεγάλη Αλβανία. Μας κούρασε.

Οτιδήποτε περιλαμβάνει το «ΚΑΡΧΙΕΣ» και το «λαϊκά παιδιά»

Τα κατεβατά αυτά ουδέποτε υπήρξαν αστεία. Λυπούμαστε. Πόσο μάλλον τώρα.

Τα αστειάκια με το ΠΑΣΟΚ

Τάδε με ΠΑΣΟΚ, τάδε με ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν κάαααπως αστεία στην αρχή, όμως όπως γίνεται συνήθως τα… κουράσανε και ψόφησαν. Άσε που συνήθως τα εκστομίζουν πιτσιρικάδες που γεννήθηκαν μετά το 2000. Κάναμε και ρίμα.

Τα αστεία με τα LIDL

Είναι αστεία από το LIDL. Ουπς, την πατήσαμε, συνήθεια. Σόρι.

Και τον Τσακ Νόρις

Κι όμως υπάρχουν ακόμα άτομα που τα κάνουν. Ντροπή.

Ειδική κατηγορία: ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα αστεία με τα «εξελληνισμένα» Minions

Παιδιά, καταφέρατε να κάνετε ένα όντως αστείο animation μισητό. Συγχαρητήρια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v