Τι περίμεναν οι παλιοί από το μέλλον;

Μερικές φορές, οι προβλέψεις για το μέλλον πέφτουν μέσα. Μερικές φορές όχι, και κάποιες από αυτές τις φορές αισθανόμαστε αδικημένοι.
Τι περίμεναν οι παλιοί από το μέλλον;

Ιπτάμενα αυτοκίνητα; Όχι, ακόμα δεν έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα. Αλλά κάποτε ο κόσμος πίστευε ότι θα είχαμε. Και εμείς, ειλικρινά, αναρωτιόμαστε πού είναι τα ιπτάμενα αυτοκίνητά μας. Και αυτή η σειρά από γαλλικές καρτ ποστάλ του 1900 που βρήκαμε, που προσπαθούν να μαντέψουν πώς θα ήταν ο κόσμος το 2000 μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε περίεργα.


Υποβρύχιο κροκέ, επειδή πάντα ήθελες να κάνεις ένα χαλαρωτικό σπορ κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Πού είναι το υποβρύχιο κροκέ μας; Μόνο water aerobics έχουμε.


Δεν θα μιλήσουμε για τα ιπτάμενα αυτοκίνητα.


Εντάξει, τροχόσπιτα υπάρχουν, αλλά είναι τόσο θεαματικά; Δεν νομίζουμε.


Εντάξει, ηλεκτρικές σκούπες-ρομπότ έχουμε, δόξα τω θεώ.


Αυτό είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει και είναι ο λόγος που οι vegans είναι τόσο οργισμένοι, αλλά δεν το έχουμε δει με τα μάτια μας.


Ρομπότ να σου βάζει μακιγιάζ, πάντως, δεν έχεις. Μόνη σου πρέπει να κάνεις το contouring, και αυτό είναι μια μεγάλη αδικία.


Αυτό ευτυχώς δεν το έχουμε, επειδή δεν θα θέλαμε, ειλικρινά.


Υποβρύχια λεωφορεία που τα μετακινούν εκπαιδευμένες φάλαινες, επίσης δεν έχουμε. Και από την μία πάλι καλά, επειδή οι φάλαινες δεν το αξίζουν αυτό. Από την άλλη, πλάκα θα ‘χε.


Ιπτάμενους πυροσβέστες, επίσης, πότε θα δούμε;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v