Οι πιο άγριοι κατά συρροή δολοφόνοι της ιστορίας

Έμειναν στην ιστορία για την σοκαριστική αγριότητα των φόνων τους και τα δεκάδες θύματά τους.
Οι πιο άγριοι κατά συρροή δολοφόνοι της ιστορίας

Στην παγκόσμια εγκληματολογική βιβλιογραφία δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις κατά συρροήν «τεράτων» τα οποία προκάλεσαν σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη με την αγριότητα των συνεχόμενων φόνων που διέπραξαν.

Ted Bundy

 



Ο αμερικάνος "γόης" έκατσε στην ηλεκτρική καρέκλα για τον βιασμό και δολοφονία περίπου 50 νεαρών γυναικών στα 70s, τις οποίες αφού απήγαγε, βίαζε και σκότωνε, διαμέλιζε κρατώντας τα κεφάλια τους για σουβενίρ. Η ανάγκη του να σκοτώσει οφείλεται, κατ' αυτόν, στον εθισμό του στην πορνογραφία, ενώ στη δίκη του ανέφερε πως όταν αφαιρούσε μια ζωή «ένιωθε την τελευταία ανάσα των θυμάτων στο πρόσωπό του, σαν να υποκαθιστά στιγμιαία το Θεό». Εκτελέστηκε τον Ιανουάριο του 1989, με εκατοντάδες κόσμου να μετρά αντίστροφα και να πανηγυρίζει έξω από το κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα για τον «νέο, ωραίο και μορφωμένος» κατά συρροή δολοφόνο εδώ

Jeffrey Dahmer

 



Γνωστός και ως ο «Καννίβαλος του Milwaukee», ο Dahmer καταδικάστηκε για τους φόνους 17 νεαρών ανδρών σε διάστημα 14 χρόνων και σκοτώθηκε από συγκρατούμενό του. Ο Dahmler βίαζε, διαμέλιζε και κάποιες φορές έτρωγε κιόλας τα θύματά του. Στην απολογία του μάλιστα ανέφερε ότι άνοιγε τρύπες στα κεφάλια τους για να τους μετατρέψει «σε άμυαλους σκλάβους του σεξ». Μερακλής.

Albert Fish

 



“The Brooklyn Vampire,” “The Moon Maniac,” “The Werewolf of Wysteria,” “The Gray Man,” και “The Boogey Man” είναι μερικά από τα παρατσούκλια αυτού του κυρίου ο οποίος στις αρχές του 1900 καταδικάστηκε για τον βιασμό, τη δολοφονία και τον καννιβαλισμό τριών παιδιών. Βέβαια ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε σκοτώσει περισσότερα από 100 παιδιά, έχοντας μάλιστα στείλει γράμμα στη μητέρα ενός 10χρονου κοριτσιού αναφέροντας με λεπτομέρειες πώς την στραγγάλισε και πώς την έκοψε σε κομματάκια, τρώγοντάς την σε εννιά ημέρες.

John Wayne Gacy

 



Γνωστός και ως Killer Clown, λόγω της δουλειάς του ως κλόουν σε παιδικά πάρτι, ο Gacy σκότωσε 33 νεαρά αγόρια σε βάθος έξι χρόνων στραγγαλίζοντάς τα και κρατώντας τα πτώματά τους θαμμένα κάτω από το σπίτι του. Στον Gacy άρεσε να δένει τα αγοράκια με χειροπέδες και στη συνέχεια να τα κακοποιεί σεξουαλικά, ενώ συχνά τα σκότωνε πιέζοντας μια σανίδα στο λαιμό τους, ενώ τα βίαζε. Εκτελέστηκε το 1994 έχοντας «βρει τη γαλήνη μέσα του», όπως δήλωσε.

Edmund Kemper

 



Γνωστός και ως Co -Ed Killer, ο Kemper σκότωσε πέντε κορίτσια που έκαναν οτοστόπ μεταξύ 1972 και 1973. Μετά τους φόνους, έκανε στοματικό σεξ με τα (κομμένα) κεφάλια τους και έστηνε τα πτώματά τους για πορνογραφικές φωτογραφίσεις. Τα πρώτα του θύματα ήταν η γιαγιά και ο παππούς του, τους οποίους είχε σκοτώσει σε ηλικία 15 ετών. Η δράση του έληξε το 1973, όταν σκότωσε τη μητέρα του με ένα σφυρί, την διαμέλισε, έκανε στοματικό σεξ στο κεφάλι και μετά το χρησιμοποίησε ως στόχο για βελάκια.

Διαβάστε περισσότερα για τον «Χασάπη των Φοιτητριών» εδώ

Joachim Kroll

 



Ο Γερμανός κατά συρροή δολοφόνος σκότωσε τουλάχιστον 14 ανθρώπους μεταξύ των οποίων και παιδιά την περίοδο 1955 με 1976. Αφού τους στραγγάλιζε με γυμνά χέρια, έκανε σεξ με τα άψυχα κορμιά τους και μετά τους έκοβε κομματάκια για να τους φάει. Συνελήφθη όταν ένας γείτονας παραπονέθηκε για βουλωμένη αποχέτευση και η αστυνομία ανακάλυψε υπολείμματα από ανθρώπινα σπλάχνα. «Ήθελα να δω πώς είναι ο άνθρωπος από μέσα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του. Καταδικάστηκε σε εννέα φορές ισόβια και πέθανε μέσα στη φυλακή από ανακοπή.

Διαβάστε περισσότερα για τον «κανίβαλο της κοιλάδας» εδώ

Pedro Alonso Lopez

 



Γνωστός ως «Το τέρας των Άνδεων» ο κολομβιανός ισχυρίστηκε ότι το 1978 είχε σκοτώσει και βιάσει πάνω από 100 νεαρά κορίτσια, και αργότερα ομολόγησε περισσότερες από 300 δολοφονίες στην Κολομβία, το Εκουαδόρ και το Περού. Από αυτές οι 100 αφορούσαν ιθαγενείς γυναίκες. Συνελήφθη το 1980 και οδήγησε την αστυνομία εκεί που έθαψε 53 από τα θύματά του ηλικίας 9 έως 12 ετών. Απελευθερώθηκε το 1998 λόγω «καλής συμπεριφοράς» και παρά τις διάφορες φήμες, κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει πού βρίσκεται σήμερα.

Andrei Chikatilo

 



O «χασάπης του Ροστόφ» ξεκίνησε την… καριέρα του στις 22 Δεκεμβρίου του 1978 επιχειρώντας να βιάσει την 9χρονη Λένα. Προσπαθώντας να ελέγξει το τρομοκρατημένο παιδί το μαχαιρώνει ενώ παράλληλα εκσπερματίζει. Η αρχή έχει γίνει για τη σύνδεση του βίαιου θανάτου με την σεξουαλική ικανοποίηση, ένα «μοτίβο» που ακολουθεί και στα επόμενα θύματά του: Ο Chikatilo διέπραξε 56 δολοφονίες γυναικών και παιδιών την μεταξύ 1978 και 1990 με τον ίδιο τρόπο, σε κάποιες περιπτώσεις ακρωτηριάζοντας τα γεννητικά τους όργανα και κόβοντας της γλώσσες τους. Καταδικάστηκε σε θάνατο τον Οκτώβριο του 1992 και εκτελέστηκε τον Φεβρουάριο του 1994.

Διαβάστε περισσότερα για τον «κόκκινο Αντεροβγάλτη» εδώ

 

Ν. Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v